Alıntı ken01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aracım dün itibari ile 3900 km oldu. bende şu sıralar 6.5 ortalamalarında gidiyorum. 3 aydan beri (aldığımdan beri) yakıt markası olarak shellin GTL , V-Power ve FuelSave yakıtını denedim.

GTL, bence tartışılmaz. Aracımın ilk 2500 km sini GTL ile yaptım ve dizel olduğunu bile hissettirmedi. performans süper. yeri geldi bir çok araca toz yutturdum. menzili V-Power'a yakın sayılır. GTL kullanırken ortalamam 4,8-5,3 arasındaydı.
V-Power, fuelsave'e göre daha iyi ve içlerinde en uzun menzile sahip bir yakıt. Bu yakıtta ortalamam 5,5-6 arasındaydı.
Fuelsave çok verimsiz menzili kısa. Aracımın dizel olduğunu hep hatırlattı ve performans iyi değil. ayrıca yakıt tüketimimin aşırı arttığı tek yakıt türü. ortalamam 6,4-6,8 arasında oldu.

şimdi tekrardan GTL ye döndüm. motorun alışması için 2 depo bitirmem gerek. bir daha FuelSave mi! Allah koydurtmasın.
ilginç, tüketim tam tersi olmalıydı sanki, ben vpower alıyorum hep 1 kere fuelsave aldım bir fark hissetmedim performans olarak. birde gtl deniyim bakalım.