Alıntı blackhawk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tahmin ediyorum bu aracın kmsi eski aracına göre daha düşük yeni aracın bu kadar yakması normal gittiğin yolu da düşünecek olsan bu süratte gayet normal değerler. Biraz daha yol yap yakıtın düşecektir.
Geçtiğimiz yıl aldığım G. Punto 63 bin km'deydi ve aynı yola çıkmadan 2 ay önce bakıma girmişti 60 bine birmotta. (Benden önceki sahibinde)

Şuanda kullandığım Evo 35 bin km'de ben 33 binde aldım ve 29 mayısta 30 bin bakımına girmiş. Rodaj süresinde olsa dediğinize katılırım da araç ekimde yollara çıkalı 2 sene oluyor.

Yalnız özellikle köy yollarında rampalarda 75 beygir olmasının dezavantajını yaşadım diyebilirim. Benim aracımdan inip 85 beygirlik 1.5 Clio DCI'ye bindiğim zaman (amcamın aracı) klimayı sonda dahi açsam araç bastıkca vites yükseltmek istiyor bizim araç ise bir müddet sonra bayılıyor. Clio ile 4'e kadar çıktığım yokuşta evo ile aynı klima ve yolcu şartlarında yarı yola kadar 3 sonrasında 2 ile devam etmek zorunda kalıyorum. Amcam imkan varsa 90'lık dinamik al yoksa da yokuş hariç sıkıntı olmaz dedi. Ki kapıştık biraz araç gerçekten 3. vitese geldiğinde kendini ileri atıyor ama 3'e kadar baygın gidiyor.