ARKADAŞLAR opetten alıyorum yakıtı fakat araçta hissedilir çekiş düşüklüğü yaşıyorum bana önericeğiniz yakıt firması nerelerdir....
ARKADAŞLAR opetten alıyorum yakıtı fakat araçta hissedilir çekiş düşüklüğü yaşıyorum bana önericeğiniz yakıt firması nerelerdir....
Kesinlikle Shell diyorum benzin olarak Shell çok güzel mümkünse 95liği...........................................O PET iğrenç bi benzin bence zararı bile var........... motora..............Shellin bi avantajıda daha fazla km yaparsın ve aracon daha atik olur test ettim kesinlikle onaylıyorum SHELLLLL..........................ÇÇçççççok tartışması var bu iki markanın Kastamonu camiasında ve herkes Shell 'e döndüü...................
Konu puntor tarafından (29/02/2012 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir.
kıvanç bey foruma yeni üyeyim diye araba kullanmaya yeni başlamadım....................
Ayrıca bu aracımdan önce bi cliom vardı sürekli shell kullanıyordum. Daha önce opel astram vardı ondan önce hyundai getz dahasını saymıyorum. hepside benzinli idi. Sizi anlıyorum geçen ki açtığım konuya takıldınız ancak sorduğum soruyu hala tam manasıyla kavrayamadığınızı görüyorum. öle 10 tl lik benzin de almam. Arabanın hakkınıda veririm arpasınıda anlaştık.........heralde..............![]()
mazotu nasıl?
shellin euro dizeli yada gtl powerı deneyin
Shell bencede bir iki kuruş pahalı ama yinede shell diyorum eğer opetten almak istemiyorsanız..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Dizeli hakkında yorum yapamam benzini piyasadaki en iyisi kesinlikle dizelde fikrim yok dizele kökten karşıyımm............![]()
Total de fena değil docolardan almak şartıyla, birde teb total card alırsanız %5 indiriminiz olur.
Bravo Mjet 120 Bg Buz Beyazı Spk ve Ak
97 shell alıyorum hep bazen opetden de alıyorum 97 uf ama hiç bi sıkıntısını görmedim araba zehir gibi gidiyor. Yalnız bayiler önemli bu konuda.
shelli denicem şimdilik...
totali de deneyebilirsiniz her nekadar lpg kullansam da lpg yi de benzini de totaldan alıyorum opet bozdu kendini
hepsini denedim diyebilirim yıllardır
benim görüşüme göre en iyisi po vmax
bende son depoda opeti bıraktım petrol ofisi vmax dizel aldım şimdilik memnunum çekişi güzel
shell deneyin bence...bu arada ben sürekli opetten alıyorum bir sıkıntı yaşamadım...
Keyif BMW'Dir...
Piyasada bulunan en ıyı yakıt shellde. Ama performans olarak arttırırken fazla yakıt sarfıyatınada neden oluyor. Bu yuzden benım gorusum hem ses hem performans hemde ekonomı olarak Po yu tavsıye ederım. Bneım gorusum tabıkı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri