ah ah bi düşürseler fiyatlarıda stok yapsak zam gelen kadar :D
Printable View
ah ah bi düşürseler fiyatlarıda stok yapsak zam gelen kadar :D
Bu kadar az katılım olucanı tahmin etmiyordum.Daha 5 kişi çıkmadı istanbuldan.Çok yazık ya.
+1905 Bolu için bende varım...
Adana için hazırım. (bu arada tekrar herkese merhaba.)
Sonuç dünden beri konu konuşuluyor varılan nokta aynı 0. O zaman yeni fiyatlar hayırlısı olsun hepimize.
ne bekleniyor ki !
bu ülkede insanlar taksimde toplandı, üstlerine ateş açıldı, onlarca ölü!
özgür üniversite isteriz diye pankart açan gençler 2 sene tutuklu kaldılar.
faili mechullerin haddi hesabı yok.
kimse bu toplumun bir araya gelip hakkını savunmasına fırsat vermedi.
her seferinde buna kalkışan insanlar canlarıyla ödediler cüretlerinin bedelini. artık toplumsal hafıza oluştu ve malesef koyun bir millet olduk.
bilerek, isteyerek yaptılar bunu. yoksa hiçbir normal toplum sesini çıkarmaktan bu kadar çekinmez. ne zaman ki protesto-toplantı-gösteri yapacak birinin, geçmişte ailesinden herhangi birinin hakkını ararken tutuklanmamış,işkence görmemiş,öldürülmemiş olursa o zaman öz güvenini kazanıp hakkını aramak için korkaz,yılmaz ve çekinmez.
irfan bey alıntıyı sizden yaptım ancak fikrinize muhalefet yapmak için değil sadece bizi bu hale getiren durumun tespitine yol açması içindir. saygılar
anlaşılan millet yine birlik olmıcak.
harbiden kimseden çıt yok ya nası iş bu
ozaman hayırlı olsun herkese
Bir kez daha anladım ki bizden cacık olmaz.
Kisa sure icinde cok kisi toplansin istiyorsunuz.. Bence hata en once burada.. Onceden net bir tarihi tartisir belirler oyle toplanilir.. Buda minimum 1 aylik surec.. Sonucta pek cok arkadasimiz calisiyor foruma baktigi saatlerde de konuyu gormeyebilir.. Sahsen ben daha yeni gordum.. Uygun zaman olursa katilim saglarim.. Emin olun benim gibi gormeyen cok kisi vardir.. O yuzden once tarih saat esnek sekilde belirleyip sonra konuyu aktif tutarak katilimin beklenmesi sanirim daha dogru olacaktir.. Yalniz sunuda gozetelim 10-15 araba toplanirsa katilima oran iyi sayilmali..
Sent my iPhone using
Bende hemen yüzlerce kişi toplansın bağıralım çağıralım demedim ki. Sadece birileri destek versin organize olalım araçlarımıza yazımızı yazalım herkes aracına binsin bulunduğu şehirde sessiz sedasız protestosunu yapsın dedim. O da olmadı:(
Demek ki herkes memnun hayatından. Unutmayın benzine her gelen zam her şeyin fiyatını etkiliyor ben şirket aracı kullanıyorum bana ne demek en büyük saçmalık.
Zaten bizde 70-80 araçlık bi katılım beklemiyoruz 15 araç yeterdi bize ama olmadı.