izmir için
manavkuyu opet üçkuyular shell ve balçova çevreyolu esas petrol po bunlardan başka yerden almam şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı tıkır tıkır maşaallah
Printable View
izmir için
manavkuyu opet üçkuyular shell ve balçova çevreyolu esas petrol po bunlardan başka yerden almam şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı tıkır tıkır maşaallah
Ankarada mazot+lpg
1)Aoç kavşağındaki opet
2)keçiören girişindeki opet
hocam zaten manavkuyu opet izmir içinde birinci seçildi benim bilader makina mühendisleri odasında görevli mühendis orada bir konu için araştırma yapılmış sonuç en iyi yakıt manavkuyu opet çıkmış hem mazot hem benzinde. Bu arad çeşme den aldım berbat alsancak opet motoru traktör motoruna çevirdi aynı değil yani opetler
Çankaya Turan Güneş Bulvar Petrol Ofisi..
bursa gemlikte özdilek yanı shell ve gemlik çıkışındaki po iksindende kullandım sorun yaşamadım genelikle shell kullnırım ama shell aldığımda araç sanki daha performansı oluo :) şimdi bide full açıldı ilk gün %25 indirimden 97 aldım çekiş faln gayet güzel şimdilik
Kırıkkale-Samsun yolu 40. kmdeki (Şoförler odası dinlenme tesisi civarı) Shell'den 1 Mayıs'ta gaz almıştım. Arabanın arıza lambasını yakmıştı. Araba 2006 model Civic idi ve emanetti. arkadaşıma mahcup olmuştum. Arkadaşım Gazı bitirene dek lamba sönmemiş. Bilginize.
Adana akçay 2600 km yol yaptım aldığım istasyonlar arasında shell en iyi olanıydı sanırım adanaya geldikten sonra shell den 97 k.suz almaya başladım gayet memnunum...t. özal shell adana
Beylikdüzü Shell - Migros' un yanındaki istasyon güzel. Hem gaz hemde benzin olarak kullanıyorum.
ayrıca aydın geliş yönünde (otobana girmeden son) opeti tavsiye ederim, tesis olarakta gayet temiz
Her zaman mazotumu Opet-Kırklar'dan alırım. İstanbul'da çamlıcaya doğru çıkarken libadiye caddesi üzerinde. Ayrıca 100 lira yakıt alana 1 liraya köpüklü yıkama hediye ediyorlar. Ve mazot konusunda hiç problem yaşamadım. Arabanın çekiş gücü çok hoş düşme yok hiç.
izmirde guzelyalı shell iyidir. İzmirde shellin kendine ait tek istasyon. Yani bayii değil
Ankara'da İstanbul yolundaki Total de iyidir. Totalin kendi istasyonudur. Bayi değildir.
Edirne FİAT servis yanındaki Shell, Babaeski bölge trafik karşısındaki PO,lüleburgaz yeni sanayi girişinde bulunan BP ve eski mezarlık yanındaki OPET(eski shell) gözünüz kapalı yakıt alabılceğiniz istasyonlardır.
-Ankara da en iyi benzinlik ekar bp dir.
-Bilkent shell derim.
-istanbul yolunda tan otoyu geçtikten sonra Total var tan otonun bütün arabaları o benzinlikteki sadece bir pompa dan benzin alırlar.
-Kurtuluş Shell.
-Gülveren Opet.
Birçok benzinciden benzin aldım içlerinden en iyileri bunlardı. Asla söğütözü Opete uğramayın hizmetiyle benziniyle fiyatlarıyla sıkıntılı bir benzinlik.
Şehir dışlarnda ise;
-Sivas şehir merkezinde opet var hizmet hiç iyi değil ama benzini iyidir.
-Malatya yolu üzerinde Shell ve opet iyidir.
-Ankara dan Yozgat'a giderken Yozgata gelmeden 30 km önce sol tarafta Shell var orasıda iyidir.
-Afyon da ki karşılıklı opetlere asla girmeyin ne hizmet 5 para eder ne de benzini çoğu kartlada anşalmaları yok.
-Salihli opet çok iyidir.
-istanbul Tuzla Opet iyidir.
-Dinar Opet iyidir.
-Kırşehir opet iyidir.
-Kayseri de Ankara Çıkışında ki PO iyidir.
Aklıma gelenler Bunlar...