Merhaba arkadaşlar.İsmim günay. Ben ilk sayfada tanıtımı yapılan ürünü ilk satışa çıktığında almıştım gittigidyor sitesinden.Asıl firması cyberenerji.com dur.Yaklaşık 7 ay önce.Aracım benzinli 1989 model mercedes 200e. daha önce 100km de 11 litre yakıyordu.cihazı alıp kendim montajladım.11 litre yakıt tüketimim 7 litreye düştü.Aracın çekişi inanılmaz derecede arttı.Eskiden yavaş yavaş hızlanan arabam artık gaza basınca yerinden fırlıyor.Yağ eksiltme sorunu vardı sistemden sonra oda kalmadı.7 aydır kullanıyorum çok çok memnunum.Satan arkadaşta çok ilgileniyor.Hemen her ay arayıp sistemle ilgili bir problem olup olmadığını soruyor.Benim tavsiyemle bir arkadaşımda dizel mercedes 200D arabasına taktı.Oda %25 tasarruf sağladı ayrıca çekişide çok arttı.Düzgün bir montaj yapıldığında sistemden kaynaklı bir sorun yaşanmıyor.Ben haftada bir suyunu kontrol ediyorum eksilme olmuşsa tamamlıyorum.Bu kadarlık bakımda normaldir.Bu benzin fiyatlarında %40 tasarruf sağladım. Tasarruf araçtan araca değişiyor ama %20 nin altına düşen olmamış hiç.Eski tip araçlarda yüksek tasarruflar ve güç artışları sağlanabiliniyor.