Alıntı musisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar konuyla biraz alakasız ama şehir için de mazot 3,60 civarı iken şehir dışı yollarda, uspet,turkuaz, alpet gibi firmaların istasyonlarında fiyat 3.05 ile 3,35 aralığında.bu fiyat farkının sebebi ne olaki, kimisi iskontolu mazot diyor kimisi yeni açtık diyor.ben alıp kullanıyorum 55 kuruş litrede ciddi fark. ama sonra şey olmasın diye içimden geçmiyor değil ) eskiden kırsal motorin vardı o da olamaz satışı yılbaşından beri yasak. zaten o bile daha pahalıydı.
boyle yerlerden mazot almamanızı onerırım , sebebıne gelınce de bızım araclarımızın mnotoru karaduzen motor degıl ve kalın mazotları yakamamakta . bu yerlerde kalın ve kalıtesız mazot satılmaktadır.bunun sıze zararıda enjektorler pompa vs de kısa zamanda olmasa bıle uzun vadede cıkar emın olunkı . sımdı lt de 55 krs tasarruf edıyrsunz yada yanlıs anlamayın ettıghınızı dusunyrsunz ama ılerleyen zamanlarda arac bır sıkıntı actıgında ettıgınız tasarruf kadar yada daha fazlası cebınızden cıkar emın olun, ve aracınızın orjınallıgı bozulur. lutfen benı yanlıs anlamayın zamanında yaptıgım hatalara kımsenın dusmemesı ıcın bu onerıde bulunuyrm ben aldırmadım canım yandı sızınde basınıza gelmesın. hatta bır atasozumuz vardır ucuz etın yahnısı ........ olurmus