Alıntı zoomes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu an evom var 1.3 daha iki günlük çok kullanmadım,fakat linea 1.4 üm vardı ışık yandıktan sonra uyarıyı dinlemeksizin 85 km gidiyordu,ibre dibe dayanmadan depoda en az 5 lt yakıt olurdu,tahminime göre bizim araçlar en az 100-120 km gider uyarıdan sonra saygılar.
arkadaşlar ikinizede benden tavsiye sakın dizel aracı benzinli gibi kullanırım sanmayın benzinin biter gider bir bidona alır doldurur gidersin. Ammma dizel arçta yakıt biter sende bir anlık bile zorlarsan hava alır sonra iyi masraf çıkartır başınıza iş ve dert + masraf alırsınız moraliniz bozulur. Benzinli araçlarda da pompa yanması felan oluyordu yakıt uyarısı verirken kullanımlarda felan. Benim usta bu uyarı yaktırma bile diyordu common-rail dizellerde hava alırsa çok zor masrafıda çok dedi isterseniz internetten araştırın ben kendime o ışık yanmadan bir kademe belirledim gider doldururum aynı hesap mesela eğim yokuş çıkarkende bu durumda araç sağlığı açısından büyük risk oluyormuş bilginize belki duymuşsunuzdur ama ben uyarayım.