shell veya opet kullanıyorum po dan pek memnun değilim...
Printable View
shell veya opet kullanıyorum po dan pek memnun değilim...
ne farkediyo hepsi aynı al istediğin yerden :D
benzini bp den mazotu shellden alıcan :)
Shell bence diğerlerinden bir adım önde gibi...aynı zamanda yaygın olmasıda bir artısı sanırım...opet i de severim hele mehmetçik vakıfları olan yerden geçersem eğer uğramadan olmaz :=))
2006 yılından beri total,den alıyorum sanki bana daha iyi geliyor daha hiç problem yaşamadım çetin geçen kışlar dahil başka aldığım yerler yokmu var mesala opet,po,shell ama acaba totol bana daha yakın olduğu içnmidir bilmiyorum şunu görüyorum kendimce totol,den aldığım dizel ile daha fazla kilometre yapmam
bp veya opet memnunum
markadan ziyade sanırım istasyon bile çok fark ediyor, yakıtımı kavacık opet'ten almaya özen gösteriyorum, ışık yanana kadar ortalama 700-750 km arası yol yapıyorum.
denemek için farklı zamanlarda altunizade opet'ten eurodizel, çekmeköy shell'den fuel save, v-power eurodizel, altunizade total doco'dan excellium eurodizel ve koşuyolu po'dan vmax euro dizel almıştım. çekiş olarak v-power sanki biraz daha iyi gibiydi ( ya da bana öyle geldi ) ama menzil olarak kavacık opet'in yakıtına yaklaşan olmadı kendi aracımda.
İzmir'de Menemen yolu üzerinde Aytemiz den alıyorum.Motorin 3.27 lira (diğer istasyonlarda 3.56 iken) şehiriçi 5 lt.ortalama yakıtım var.çekişte herhangi bir sorun yaşamadım. :):)
akaryakıt kalitesinde markayı geçtim, bayii bazında bile değişince mecburen böyle şeyler yapıyoruz, son 6 aydır daha iyisi olmadığından depoyu doldurmak için kavacık opet'e 30 km git/gel yol yapıyorum :)
ayrıca 1 aylık V-power diesel +GTL tecrübesi var ama bütçede fazla tahribat yaptığından ondan bahsetmedim :D
1 ay öncesine kadar Shell kullanıyordum.Sonra zorunluluktan Opet aldım ve o günden beri Opet ten başka almıyorum.Arabamın son hızı arttı,yakıtım 6.8 den 6.1 e düştü,ivmelenmesi değişti vs vs. Memnunum Opet ten.
arkadaşlar full nasıldır
bence istasyonların farkı var opet shell total en falan hikaye istasyonlar koydugu yakıt ve depolar ve getiren taşıyıcı kamyonda iş biter kirli yakıt en kral bayıde var temiz yakıt kaydırık bitmiş eskimiş bayılerde var örnek vermek cok:D opet şuanda sabit aldıgım bayi var cekişide performansıda güzel bravoo 1.6 multijet dualic kullanıyorum dizel güzel
Opet'i çok meth ediyorsunuz, ben de deneyeyim bakalım nasılmış..
Bencede OPET.Hem garanti olayı hemde fiyat.Bildiğim kadarı ile OPET diğer istasyonlardan bir miktar daha ucuz