Yakıtı dilediğiniz yerden alabilirsiniz bu garantiyi değiştirmez. Sadece YGS (yakıt güvence sistemi) kullanıyorsanız -ki bunu OPET garanti eder- sadece Opetten almanız gerekir ve kartına işletmeniz de aynı zamanda. Yakıt kaynaklı bir sıkıntı yaşadığınızda hak taleb edebilmeniz adına bunu yapmanız gerekli.
Yakıtı farklı yerlerden almanızla aracınız mevcut mekanik parça garantisinden muaf olmaz.
İşte bende bunu merak ediyordum gökhan . Sıfır aldığımız aracımızın yanında opet'in yakıt güvence sistemini veriyorlar. Farklı farklı yerlerden aldığımız yakıttan problem çıkarsa , biz size opetten alın dememişydik diye garanti kapsamında onarımda yapmazlar allah bilir ??
Yakında Tozkoparan-merter'de bi full istasyonu acılacak hergün geçiyorum tabelaları yeni koyuldu ilk gün indiriminden yararlanmak isteyenlere duyurulur..
Full den gelen mail..
Sn. Deniz Bey,
Öncelikle FULL’u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İzmir’de istasyon açma konusunda çalışmalarımız sürmektedir. Biz de sizlerle en kısa zamanda İzmir’de buluşma arzusundayız.
Saygılarımızla…
I ' m c a p u l i n g . . .
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Dün 30 TL lik yakıt aldım şuan için sorun yok. Pompacıya yakıtın kalitesini ve neden uygun olduğunu sordugumda.Kalitenin diğerlerinden farkı olmadığını yakıtın tüpraşdan alındığını ve kalitesini siz de anlarsınız diye söyledi ve ucuzluğunu da İstanbulda 35 tane şubelerinin olduğunu ve tüm şubelerinin kendilerine ait olup yabancı şube sahibi olmadığından fiyatlarının düşük olduğunu belirtti. aldığım yakıtla daha 40 km yaptım bakalım nolcak. 30 TL aldığımda ışık yeni yanmıştı ve tam çeyrek depo doldurdu(30 TL=1/4 depo) eğer memnun kalır ve sorun yaşamassam full den almaya devam ederim herhalde. ucuzu ve aynı kalite iken neden yüksek fiyattan alayımki ?
Merak etme ötekı ıstasyonlardan daha fazla denetlenıyordur..çünkü ortada ucuz bır mal var ve butun fırmalara zarar demmektır bu..Eee halıyle şikayet vs cok olur bu yuzdende kontroller sıklaşır
bencede denetimi sıktır çekemeyen firmalar ha bire şikayet ediyordur
kesinlikle doğru denetimi çok fazladır. aynı fiyata 97 oktan veriyorlar daha ne olsun 95 istemiştim pompacı yok valla olmaz ben sana 97 oktan verecem dedi gülerek))) bende abi arızamsın sen ya dedim gülerek 95 istiyorum dedim . sonra sebebini anladım tabi. köpüklü yıkamada cabası en beleşinden
Aslında ıyı bı reklam yapılsa kımsse dıger ıstasyonlara gıtme geregı duymaz rekabetse alın sıze rekabet
full leri şenlendirelim topluca ordan akaryakıt alalım arkadaşlar gerekirse birkaç km yol yapalım sonucta yine biz karlıyız, bazılarına nakit akışı durduğunda rekabet için çözüm yolları arayabilirler !!!!
Full'e mail atmistim, ana arterlere acin diye. Bir de bagcilarda begenmedigim istasyonu sikayet ettim. 2 ayri temsilci cevap atmis, bu adamlar piyasayi sallayacak belli
Sn. Emre Bey,
FULL’e olan yakın ilginizden dolayı ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Çalışmalarımız sürmektedir. En kısa zamanda bizleri ana arterlerde de göreceksiniz. Yakıt kalitesiyle ilgili bu tür bir şikayeti ilk kez alıyoruz, tüm istasyonlarımızda satışa sunduğumuz yakıtların Tüpraş çıkışlı olduğunu ve devamlı denetim süreci içinde kontrol edildiğini bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla.
İzmire yakında açacaklar müdavimi olacagım
Walla bızı memnun kalmaya mecbur ettıler...
po da lpg 2.33 fullden aldım 2,08 arada 25 kuruş fark var 50 litrede 12,5 tl yapıyor arkadaşlar az mı???
full ne yaa ? bizim buralar da yok
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri