Herkese günaydın....
KM 2370
Şehiriçi 5.1 lt'ye kadar düştü.
Yeni EVO'cular, 2500-3000 devirle kullanırsanız her geçen gün yakıt tüketiminiz azalacaktır. Hepinize keyifli sürüşler...
Printable View
Herkese günaydın....
KM 2370
Şehiriçi 5.1 lt'ye kadar düştü.
Yeni EVO'cular, 2500-3000 devirle kullanırsanız her geçen gün yakıt tüketiminiz azalacaktır. Hepinize keyifli sürüşler...
Herkese selamlar. 1.4 dualogic kullanıyorum. arabam daha 400 km'de :) e-5, tem, mahalle araları gibi bir çok yerde geçti sürem. şu an için ortalama 7.2 lt... daha da düşer mi acaba ne dersiniz?
arkadaşlar bende yeni evo sahibiyim arabam 1.3 multijet ve değerlerin çok üzerinde yakıyor...
daha 240 km yol yaptım şehir içinde 7.6 litre yakıyor bu değer düşer mi ? bişiler söylerseniz sevinicem
gölbaşı kızılay arası hergün 50 km yol yapıyorum. 30 km si uzun yol ve 5,8-6 arası değişen bir ortalamaya sahibim. bazı arkadaşlara bakınca yanından bile geçemiyoruz yuh valla:)
Cuma gününden buyana 40 km yol yapmışız,ortalama tüketim 10.5 litre gösteriyor,araba yeni diyemidir anlamadım ama bana biraz yüksek geldi,1.4 77 hp dualogic...
77hp 1.4 dualogic 4500km yaptım. Kilometre arttıkça tüketim gerçekten azalıyor. Ama kullanıma çok bağlı. Değerler genelde şöyle;
Şehiriçi: 6.4 (eco mode)
Şehirdışı: 5.2 (90km/h sabit hız, araç full dolu)
1,4 105 lik multiar motor 4800km şehir içi:7,8 şehir dışı:7,2 valla kaç yakarsa yaksın bu motor benim istediklerimi bana fazlasıyla veriyor.İyiki bunu almışım.
Araça zaten Sizi yönlendiriyor.Yolbilgisayarı ile o shft var ya çok iyi yardımcı .Dikkat edin bak.
1.3 Evo Multijet
2600Km'deyim,
İstanbul'da yaşıyorum, bir Ankara bir de Bolu ziyareti var.
Ortalamam şu an 5.9lt
Bu arada, 1000km'yi (şehir içi + Bolu olarak) 160TL lik yakıtla gittik.
benim arac yeni multijet ilk depoyu bitirdim 880kmyle daha sonra daha az yakmasi gerekiyor diye bililyorum
evet buyuyk bolumu sehir disi ama 120 ile 160km arasi hizlarda sehir ici kullanmda cok