Nasıl yanı secıyor Kagan ne yapıyor tadınamı bakıyor benzının Kagan lafım sana degıl ama komıgıme gıttı yaa bır anda kusura bakma merak ettım sımdı varmı boyle bıseyy
Printable View
Nasıl yanı secıyor Kagan ne yapıyor tadınamı bakıyor benzının Kagan lafım sana degıl ama komıgıme gıttı yaa bır anda kusura bakma merak ettım sımdı varmı boyle bıseyy
valla bende ilk duydugumda aynı tepkiyi verdim :) buluşmada bozkurt abi bahsetmişti illaki teknik bir anlatımı vardır girince yazar kendisi heralde
shell v-power 97 konya yolu shellden ve beşevler shell den alırım pompalarım bile aynıdır..shell iyidiiirr ferrarinin bi bildiği var dimi:D
Ferrari türkiyeden almıyor ama demi :):):):) Kim bilir neler neler oluyor o benzine depoya girene kadar:P
olsun olsun sonuçta alıo adı yeter :P:P ferrari bu borumu :D:D
Seat ıbıza var ıken kısın Shell sogutozunden depoyu doldurdum araba yattı bırkac gun benzın flıtresıne baktıgımda krıstallesme gordum sonra dedımkı kendıme su varbu benzındee
bilkent shellden uzak durmak lazım :)
eskişehir yolu opetten alıyorum ben.
Fikri kelden benzini shellden alacaksın kankaaaa :dilcikartma:
Haydaaa Bilkent Shell Ankara'dakı en ıyı shelldır yaaa en azından 2 sene once oyleydı Mydayden cıkınca benzını oradan alıp eve gelıyorduk arabanın cekısı performansı gayet ıyıydı yada bızım kafa ıyıydı :) cekıs ıyı gelıyordu.
Bu arada ozan sen İzmirde degilmisin ne ara geldin Ankaraya
taşındıktan sonra şimdi ümitköy opetten alıyorum ben de
kağan ben sana ne diyeyim. sağır duymaz yakıştırır derler.
yeni nesil dizel araçlar normal mazot değil, euro dizel kullanıyorlar. bunun haricinde yakıt alırsan zaten belli bir süre sonra yolda kalıyorsun. bu araca göre değişiyor. bazısı hemen yolda kalıyor , bazısı 7-8 depo sonra yolda bırakıyor.yanlış hatırlamıyorsam, pejoda böle hatalı alımlara karşı motoru korumak içinde bir koruma var.ama yanlışta hatırlıyorda olabilirim
oncelıklı tercıhım opet cunku fıat la anlasmalı karta ısletıyorsun yakıttan bı arıza olursa masrafı oduyor.2.ci tercıhım shel 3.tercıh turkpetrol bp den asla almam cunku hepsı yakıta abuk seyler katıyor.su daha yanıcı maddevs
evin dibinde olmasından dolayı konya yolu opetten alıyorum, birkaç kere hata yapıp eskişehir yolu po dan aldım ondada 2 sefer mazot yerine benzin koydular. Sayelerinde mazot filtreside depomda tertemiz :D İlginç bir detay daha aynı benzinlikte 1 ay arayla 2 kere mazot yerine benzin koymamışlar gibi 2. sefer yanlış koyan arkadaşta aracı ve beni önceki olaydan dolayı tanıdığını itiraf etti :D
geçmiş olsun orhan nasıl bi şey bu yaa....