Yakıt parasına ses çıkarmıyoruz, neden daha fazla istasyon yok ona kızıyoruz, aynı olay
Printable View
Yakıt parasına ses çıkarmıyoruz, neden daha fazla istasyon yok ona kızıyoruz, aynı olay
Pil işide yandı gitti.Hevesimiz kursağımızda kaldı. :) Binmeyiz bizde arabalara olur biter. :)
Dünyada petrol fiyatları gerilerken bizde aynı kalıyor. Sadece göstermelik bir kaç kuruşluk indirim yapıyor. İlk artış ise hemen zam geliyor. Açıklama olarak da enerji bağımlısıyız diyor bu artışı yansıtmamız lazım diyerek.
Rafineri benzini bedava dağıtsa bile biz üstüne 3 tl verip öyle alırız. O kadar çok vergi varkı üstünde hatta ötv nin de kdv siniz ödüyoruz. Saçmalığında bu kadarı.
arkadaşlar okurken aklıma bir fikir geldi bir anda,gerçi uygulaması nasıl olur bilmiyorum ama..
forum grande puntocular olarak bi ilke imza atıp,örneğin ankaradaki tüm grande puntocular benzin fiyatları için bi eylem yapabiliriz..
ankaradaki buluşmada kaç araba toplandı tam bilmiyorum ama böyle bişey yapabilirsek ve gazetelerde tanıdığı olan varsa duyurursak güzel birşeyler yapmış oluruz..
tabi uygulaması toplanması zor bir olay :)
hatta resim bile gözümün önüne geldi benzin pompası boğazına dolanmış boğulan bir insan :)
Son habere göre yeni yılda 15-20 kuruş arası da litre başına ÖTV artışı geliyormuş, iyice evlere şenlik oldu..
Neyse insanlar hakettikleri şekilde yönetilirlermiş, durmak yok yola devam :)
Dizel 3,03 Benzin 3,70 olmuş... Ne diyelim hayırlı olsun. Kazıklanmaya, pardon yola devam
dün benzine bugünde dizele zam geldi. Yeni yıl Hediyelerimizi almış bunuyoruz.
Ne diyelim çalışınca oluyor (!)
3,70 bu nasıl bir rakamdır ya nasıl bir rakamdır.Yuh yuh.Allah bildiği gibi yapsın bunları.Topunun....
Benzin 3.64 tl, mazot 2.94 tl arkadaşlar.
Bence benzini düz 4.00 tl yapsınlar da ikide bir uğraşmasınlar zamla filan...
Akaryakıt üzerindeki ötv %90 oldu be pes kardeşim pes pes.Akaryakıt'ın özel tüketimliği mi kaldı ihtiyaç kardeşim artık.Devlet kolayını bulmuş en rahat para buradan geliyor hem peşin hem enayi çok.Allah belalarını versin diyen çoğunluğa katılıyorum bende.
Yani bu kadar olmaz... Bu son zamlar gercekten yeter artik dedittiriyor.
Daha yeni evo muzun keyfini cikarmadan motorin 2.94 oldu.... Bizim araclar bu gidisle sadece garaj arabasi olacak heralde :((((
bu fiyatın çok daha üstüne çıkacak arkadaşlar benmzin ve mazotun fiyatı. çünkü şu an petrolün varil fiyatı nispeten düşük. varil fiyatları kış nedeniyle artışa girdiği zaman 3,70 leri arayacağız bu yazdıklarımı o zaman hatırlarsınız. mart başına doğru benzin 4,03 leri zorlar. yaza doğru tekrar zamlar gelir ( tatil nedeniyle yoğun kullanım olacağından hükümet bu fırsatı kaçırmaz) benim 6-8 ay içerisinde öngörüm benzinin 4,50 ye ulaşmasıdır.
o zamana kadar arabayı satıp Hyundaiye geçmeyi planladım. LPG ye onların gösterdikleri yerde taktırırsanız garanti bozulmuyor 5 sene garantiyle devam.
koyunuz biz bunu hakediyoruz durmak yok yolunmaya devammm....
koyun evladım koyun
yalnız akaryakıt zamlarıyla rekor kırmıyorlar. benden yedikleri küfürde rekora doymuyor...en orjinalinden literatür oluşturdum bi ara derleyip postalayacağım...
Nedir bu eski hükümetlerde en ufak bir şeyde insanlar sokağa dökülür seslerini duyururdu şimdi ise tam tersi herkes çok şükür diyor yuh ya :agri:
Kim ak, kim kara belli olsun. Bir musubet, bin nasihattan iyidir.
Uyanıklar zammı vergiye yapıyorlar. Petrol fiyatları da artış eğiliminde. "Zamlar bizden kaynaklanmıyor, dünyada petrol fiyatları yükselişe geçti" diyecekler. Yersen....
Adaletini gördüm, kalkınmanı da gördüm. Depom boş. durdum ve yola devam edemiyorum. Yeni yıla böyle girdik, böyle devam edecek heralde :)