Alıntı timbaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dolum hesabi ile yanilma payi yuksek... tabanca attiktan sonra az daha tutsaniz, veya tabanca az gec atsa 1 litre daha alsa..
O 1 litre, 10litrede %10, 20 litrede %5, 40 litrede %2.5 hesabi sasirtir..
Her tabanca ayni seviyede atmiyor...ve sonucta kullanilan yakiti kullanilmayan yakitla hesaplaniyor...
Benim yakıt hesaplamarında en büyük varsayımım bu. Her pompa aynı yerde atıyor diye kabul ediyorum ağzına kadar doldurmayı pek önermedikleri için. Attıktan sonra fazla koyulan yakıt boşa gidiyor deniliyor. Pompa atması için arka planda nasıl bir mekanizma var bilmiyorum. Bilseydim daha net konuşabilirdik.

Alıntı Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üstad iki yakıt arasında 0,02 kuruş farkla toplamda
40×4.04
=161.6

40×4.02
=160.8

161.6−160.8= 0.8 kuruş kar etmişsiniz ki !
Bence fullsave'den den daha temiz olduğunu bilgimiz nitro kullanmak daha mantıklı geliyor.

Bu arada geçen hafta BP Euro Diesel aldım. Daha önceleri de BP kullanıyordum. Bir kaç depo da BP Euro Diesel kullanacağım.
Zafer Bey merhaba,

Yanıldığınız şey şu. Siz iki yakıtıda hesaplarken A noktası ile B noktası arasında aynı yaktığını kabul ediyorsunuz. Halbuki Nitro ile 5.1 lt/100 km yakıyorken fullsave ile 4.8 lt/100 km yakıyor. Bu 100km'de 0.3 lt yakıt demek. İstanbul-Tokat-İstanbul 1700 km. Yani toplamda 5.1 lt yakıt farkı demek. Buda 20,8 TL demek. Sizce önemsiz görülebilir ama bence ekonomi anlamında gözardı edilemeyecek bir rakam.