Güzel testler paylaşımlar hesaplamalar ve çekimler için teşekkürler. Evet araç orjinalde 180 e gelmesi bile uzun sürüyor 150 160 dan sonra ve oralarda tıkanıyor. Ben bile son hızımı ancak 190 lara felan çıkarabildim.
Printable View
Güzel testler paylaşımlar hesaplamalar ve çekimler için teşekkürler. Evet araç orjinalde 180 e gelmesi bile uzun sürüyor 150 160 dan sonra ve oralarda tıkanıyor. Ben bile son hızımı ancak 190 lara felan çıkarabildim.
boşa atmasaydınız daha fazla gidebilirdiniz.
bknz. cut off
bilgiler için çok teşekkürler...gerçekten yararlı bilgiler...
bi kaç soru sormak istiyorum
1)klima açıkmıydı-açıksa ne kadar aralıklarla açıktı
2)araçta kaç kişiydiniz
3)uzun yol ortalaması aklınızdamı,yani ist merkezde ortalama ne kadar yukselmiştir...
1- 98 kilometrelik şehir içinde klima maksimum 60 kilometresinde açıktı.
2- 2 kişiydik. 170 kg. Artı bagaj da da 50 kilo yük vardı.
3- Denizli - Kütahya arasında yol bilgisayarı 4.8 idi. Sonra yağış başlayınca Mecidiyeköy'e geldiğimde 4.9 oldu. Dönüşte İstanbul'da TEM'e çıktığımda ise yol bilgisayarı 5.1 gösteriyordu. Ancak Denizli'de petrole geldiğimde yol bilgisayarı 4.9'u gösteriyordu. Ancak İlk full'leme, son Full'leme ve yol bilgisayarı hata oranı nedeni ile benim hesaplamamla 5.077 çıktı.
Daha önceki 1000 km üzeri testlerimde şirket araçlarımızdan Clio 1.5 dci 65hp 4.8 lt/100km Peugeot 206 Hdi 70 Hp 4.4 lt/100km yakıyor. Birde bu araçlarla şehir dışı yollarda ortalama hız 85-95 km/saat oluyor. Tabi şirket araçları 100.000 üzerinde. benimki 11.000 km de:)
pejo bu konuda rekoru elinde bulunduruyor sanırım. citroen in de iddiası vardı gerçi.
güzel değerler
ozana katılıyorum.. uzun metrajda aracı bosa atmak yerınde vites de ıken gazdan ayagımızı cektıgımızde yakıt ekonomıgı daha karlı olur
Bende düzde max 185 km/h görebiliyorum. Bu acıdan hızın normal
benim t-jet şu anda 7 civarında yakıyor.. daha 1600km'de.. pek sakin sürdüğüm de söylenemez:)
genellikle şehir içi %60 - %70 civarında ama çok aşırı sıkışık trafik değil orta sıkışıklıkta diyelim:)
Bu arada şehirlerarası yolda sakin sakin gittiğimde (radar vardı:) full depodan biraz daha azıyla 820km range gösterdi (5. vites 85-90km/h afyon ankara arasında ne az ne çok engebeli yolda )
istanbul-sivas-bodrum-istanbul /4000km / 4kişi / bagaj full / klima çoğu zaman kapalı / hız 110kms çoğunlukla. yol bilgisayarı 6lt gösterdi
Ben nasıl dizelciyim anlamıyorum. T-jet kadar yakıyorum. Fire lar benden az yakıyor. Normal kullanımda 7 litre, sakinde 6.5 basarsam 8-9 :)
İstanbul Kartal - Lüleburgaz 100Km/5,6L
Pompa Hesabı 80 YTL ile 430 km kadar gittim pompa hesabı.
forumda biryerlerde okumuştum hızla 100km/h hıza çıkıp ve o hızı koruyarak gidince yakıt tüketimi azalıyor deniliyordu.. gerçekten o yöntemle hem devirli kullanıp hemde yakıt tasarrufu sağladığımı farkettim.. kurum kasma olayı olmadan..
sonuç: artık daha az yaktırıyorum.. :)
Arkadaşlar arabalarımızı boşa attığımız zaman anlık ykıt tüketimine bakıyorsunuzdur aradada olsa bir çoğunuz.Araç viteste iken ve gaza basmayınca 2 litre gösteriyor ancak viteste değil iken bu değer değişiyor.Benim sorum şu boşa atıp araba özellikle yokuş aşağı gider iken bu anlık tüketim benim arabada 9 litreyi bile gördüğü oluyor.Yani devamlı değişerek 4-5-8-9 gibi değerler çıkıyor.
Ben bu durumu anlamadım ama bana açıklayabilecek arkadaş varmı lütfen.Hepinize teşekkürler.
Serdar, aşağıdaki başlıkta konu tartışılıyor... ;)
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...a-yoralim.html
Dün mersinden izmire 5,1 L/100 km tüketimle geldim. hızım 100ün üzerine çıkmadı. bir depodan biraz fazla yakıt gitti. bir depoyla 850 km yaptım.
slm arkadaşlar ben şehir içi sakin kullanımda 6.5 civarı performanslı kullanımda 7 litre civarı yakıyorum. araç 12000 km de ve adanada yaşıyorum..
sizin puntolarda nasıl durum?
eko 66 diye bir cihaz var taktıran var mı hiç sitede?