Arkadaşlar öncelikle yeni bir grande punto kullanıcısı olarak aranıza katılmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum...Foruma kayıt oldum ve birçok konuyu üşenmeden okudum faydalı bilgiler edindim.Ancak genel olarak ortalama yakıt tüketimi ile ilgili problem yaşamış olan arkadaşları görüyorum..Ben 1.3 Multijet 75 Hp Fun modeline sahibim ve aşşağı yukarı 600 km yol yapabiliyorum.Aracım daha 1.500 km de ve ortalama yakıt tüketimi 6.6/Lt görünmekte...Bildiğim kadarıyla yakıt depolarımız 50 Lt ve size verebileceğim en yakın örneği vermek istiyorum.Babamda 60 Lt lik yakıt deposu ile minimum 1000 km yapan bir Citroen C4 1.6 HDI var...Bu rakamlar beni inanılmaz şaşırtıyor.Daha doğru düzgün devirli kullanmadığım , rodaja özen gösterdiğim halde aracımın bu kadar çok yakma nedenlerini merak ediyorum açıkçası..Daha fazla km yol yapan arkadaşlar lütfen vites devir aralıklarını da söylerseniz çok mutlu olurum.Hatta kendine has püf noktaları olan arkadaşlarımız varsa onlarında tekniklerini merak etmekteyim...

Umarım Grande Puntom ve sizlerle keyifli günler geçiririm...
Sevgiler.....