Sağolasın berk hepimize kazasız belasız günler
Printable View
Sağolasın berk hepimize kazasız belasız günler
arkadaşlar sonunda stickerımı taktırdım
araç baya kirli kusura bakmayın
3.stopun oraya takamadım çünkü okulun stickerı vardı
Eklenti 4085
Eklenti 4086
Eklenti 4087
Hayırlı olsun Erdem,
stickerı sağ alt köşeye yapıştıran ilk kişi sensin sanırım:)
:):) haklısın abi değişiklik oldu hakkaten ama tam ortada okulun stickerı oldugundan üstüne yapamadım arka sileceğin değmedi en uç noktada orası oldugundan yapıstırdım
Gecen santiyeye bir punto geldi. İzmirden malzeme satıyormus. ilk dikkatimi ceken rengi oldu. Sordum ekzotik mi diye. yok bolero kırmızısı dedi. Gercekten Gp'ye cok yakısan bir renk erdem. Güle güle bin arabana tekrar. Bence park sensörlerini de boyamalısın :)
Çok güzel olmuş erdem ;)
cam kaldırma ünitesinden kasıt nedir? kapıları kitlediğinde otomatik kitlenmi gibi bir şey mi?
cam kaldırmadan kastım camlar açık kalırsa araçı kitledğiniz an camlar kendiliğinden kapanıyor.benim gibi camları çok açık unutan biri için ideal yani
araban 10 numara olmuş kardeşim Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin yanlız jant lastik şart :)
evet jant lastik şart ama maddi durumları bir toparlayamadım sıradan bişeyde takmak istemiyorum
arabayı bi yıkatsam aracın son halini (ön folyo kaplama,far altı led,plakaya beyaz,komple egsoz sistemi vs..)koycam ama daha sınavlardan filan kışlıkları bile sökemedim :)
bu cam kaldırma modulu kitleyince direkt mi aktif oluyo yoksa uzun basınca mı?
uzun basınca açılan veya kapanan cam modulune ihtiyacım varda :S
okadar kapsamlı var mı bilmiyorum
benimki sadece kapatıyor açmıyor zaten
uzun basmayla alaksı yok benim mekanizmada aracı kitleyince camları otomatik kapatıyor
ama kapsamlı değişik fonksiyonları olan modüller vardır heralde araştırmak lazım
Allah kaza bela vermesin, fakat bence de arkadaki sticker olmamış sanki.
valla başka yer bulamadım üst kısım dolu oldugu içinen mantıklı yer orası gibi geldi bana
abi senin araba tek kapımıydı maşallahı varmış :)
eyvallah , hasta işi bu tek kapı hakkaten :):)
çok şık maş.allah kaza bela vermesin
sağlam hort oldu yalnız konu :)
tek kapı puntocuların konularını hortlatırız :)