artık bende aranıza katıldım arkadaşlar ama aklıma bazı sorular takıldı, bunları sizle paylaşmak istedim

1) 75 b 8v ile 95 b 16 v motor arasındaki farklar nelerdir.?

2) Aracı kullanmaya başladıktan sonra emniyet kemeri uyarı sistemi devreye giriyor, yani emniyet kemeri takmadan beni süremezsin diyor bunu nasıl kaldırabilirim.Şehiriçinde sürekli emniyet kemeri takmak istemiyorum

3) Aracı daha dün aldım, lpg takılı ve garanti kapsamı dışında kalmış.Bu çok önemli midir? 1.4 8v 77b araçta lpg gerekli midir?Gerçekten yakıt tüketimini asgari seviyeye indirir mi?

4)Aracı servise götürdüğümüzde usta 40 bin bakımının yapılmadığını söyledi ama satın aldığım adam özel serviste 40 bin km bakımını yaptırdığını ve bunun yetkili servisteki bilgisayarda gözükmediğini söyledi.Bu doğru mudur? Ben şimdi 40 bin km bakımının yapılıp yapılmadığını nasıl anlayabilirim?

5) Cd çalar sanırım mp3 çalmıyor bu modellerde ama ben mp3 dinlemek istiyorum.Fait servisinden mp3 çalar cd satın alabilir miyim?

6) Adam park sensörü olduğunu söyledi, bunu anlamanın yolu nedir?

7) Kasko tavsiye ediyor musunuz? Neden?

ARKADAŞLAR VERECEĞİNİZ CEVAPLAR BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ, CEVAPLARINIZA GÖRE GEREKENLERİ YAPICAM, ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..