güzel olmuş bide jantları değilştirsen daha züper olacak..
ben 205/40/18 yapmayı düşünüyorum gelince. bide 3,5 luk yay yeterli olacak sanırım...
Printable View
güzel olmuş bide jantları değilştirsen daha züper olacak..
ben 205/40/18 yapmayı düşünüyorum gelince. bide 3,5 luk yay yeterli olacak sanırım...
Evet öyle gerçekten, saol.
Teşekkür ederimi, gözükmüyordun ?
Kemal abi pm attım bu konu ile ilgili sana.
Çok az bir borçu kaldı jantları degiştirmek 1000tl tutar, birde ikinci bir araç alma konusu var o yüzden şimdilik biraz zor jant takmak belki ileride.
Tarif edebilecek gibi bişey degil, helezonun ne işe yaradıgını bilmeyen birisini bile bindirince araca ne olmuş arabaya yada çok dikkatsiz kullanıyorsun çukurlara dikkat et gibi yorumlar geliyor.
Size şöyle bir şey söyleyebilirim;
Araçtaki yeni görüntü, kaybettigin konfora değermi? derseniz düşünmeden evet değer derim.
Güle güle kullan çok güzel düşürmüş tam ideal konfor düşüyor ama görselide bir ayrı güzel oluyor ..;)
aracı ben yakından gordum gercekten cok hos olmus.zaten 5cm. olsaydı cok sıkıntı olurdu.3.5cm cok ıdeal olmus.konfor konusuna gelınce, helezon yay takma olayında, vw, honda vs. gıbı araclarda konfor dusuklugu rahatsız edıcı sevıyede hıssedılır.ancak bızım aracların orjınal yaylarıda dıger markalara gore sert oldugu ıcın, cok fazla bırsey fark ettırmıyor.sureklı bızım aracları kullanan ınsanların bu farkdan rahatsız olacagını hıc dusunmuyorum.konfordan kaybedılen ufacık farkın yanında, gosellıkten kazanılan cok buyuk degısılık bence kıyaslanamaz...
@Halil;
Halit'in doğumgünü kutlu olsun tekrar :D
Halil yeni resimler bekliyoruz bu arada halit'in doğum gününü bende kutlarım
Üniversite finallerinden eve gelirken birde baktımki bizim araçın önüne birisi park etmiş =)
Bu anı ölümsüzleştirmek istedim :D İşte aşık puntolar
selam kaça mal oldu
akrep sticker çalışması çok başarılı bence uygula....
bir de ön ve arka farlara angel eye yapatın mı pek eksik kalmıyor....
birşey soracam şu tavan sticker ı na polis bişey demiyo mu? yada (gerçi senin daha çok var ama) araç muayenesinde sorun çıkartmıyolar mı?
ama süper olmuş güle güle kullan.....:thumbup1:
Bir ara trafik durdurmuştu, cam filmlerini sordu orjinal dedik inanmadı bütün polisler tek tek kontrol ettiler inandıktan sonra bu tavan ne böyle ruhsata işlimi dediler iki renk olmuş dediler bizde hayır dedik siyah ve beyaz olmuş dedi ruhsata işlenmesi gerek dedi bizde ona bakılırsa dikiz aynaları ve bir kaç parçada daha farklı renk olan araçlarda ruhsata onlar işlenmiyor diye yanıt verince tamam plakayı takıp gidin dedi ve gittik.
Muayenede nasıl karşılanır bilmiyorum zaten yapıştırma oldugu için 5dkda sökersin.
Üniversite finalleri ve iş yüzünden yogun günler geçirdim o yüzden fotolar biraz geçikti işte bir kaç foto daha araçın düşmüş hali..
Araban bana ilham veriyor.... Ama su sislerin yanındaki stickerlar olmamış beyaaaa....
Birde bişey sormak istiyorum... disk ve kampanaların kaliperlerini boyattınmı yoksa. kırmızısyla değiştirdinmi. Fiyat konusunda bilgi verebilirmisin....
Kaliperleri ne ile boyayabiliriz uzun ömürlü kalması için. sprey boya ile boyasak işimizi görürmü Servise gittiğimde sötürüp boyatacağım...
Halil gerçekten çok güzel durmuş çok hoş duruyor.
halil hayırlı olsun yayların güle güle kullan..hangi marka aldın güzel düşmüş araç..bende eibach kullanıyorum 5 lik benimki bu kadar düşük görünmüyo belki senin lastik yanakları geniş ondan olabilir ama..
anladım guzel durmus ama tehlikeli bir is yapmıssın bence..orjlnal yaylar sporlar gibi sert değil şimdi esneme payı kalmadı hic amortisor vurur bence cok..patlatabilirsin bile =( ozellikle araca 4_5 kısı bınınce yaylar dibe kadar vurup hic esnemeyebılır.
dikkatli sürünce pekde problem olmaz heralde güzel oturmuş ama =)
helal olsun güzel çalışma
Demedi deme plakalardaki kırmızı sticker lar için polis ceza yazıyor hemde 60 TL benden söylemesi.Araç çok güzel bu yılın modası beyaz güle güle kazasız belasız kullan inşallah
Araç satlıktır şu an 12.000km de. Sag ön çamurlukta ufacık bir sıyrık - zedelenme vardır, ciddi bir sorun degildir, degişen boya yoktur. Araçın üstündeki + lar hariç verilecektir. Son fiyat 21.000 düşünüyoruz.
Kardes hayırlı ugurlu olsun. Allah tekerını asfalttan ayırmasın....
yaw halil hem satacaksınız hem de hala modifiye yapıyosunuz :D