fikirlerniz için teşekkür ederim pazartesi kaput olayına giriyorum o bittikten sonra far olayına gireceğim aslında farları değiştirecektim ama zenon h4 olduğu için geçti artık diyorum :) sadece içini karartacağız
Printable View
fikirlerniz için teşekkür ederim pazartesi kaput olayına giriyorum o bittikten sonra far olayına gireceğim aslında farları değiştirecektim ama zenon h4 olduğu için geçti artık diyorum :) sadece içini karartacağız
jantlar süper duruyo orjinal jant sanırım çok beğendim bu jantları bende istiorum :D
kaputuda yaptım sonunda ama bir türlü eklemeyi başaramadım izmir son buluşma fotolarında var yetkili bir arkadaş eklerse sevinirim
oy oy oy oy kaput ne olmus be hocam oyle :) masallah masallah :)
direksyon on ve arka logolarından ben de istiyorum yanlız :)
nerden temin ettin nasıl alabilirm bilgi verirsen cok makbule gecer
ALLAH kazadan beladan korusun Tuna abi..canlı görenlerden biri olarak arac 10 numara dıyebılırım herşeyiyle..ben bunları yapmış olsam tavanada hava girişi (çakma) yapardım işde o zaman dahada güzel olurdu..
gördugum en guzel punto lardan biri çok gzel olmuş kazasız belasız sürüşler... :) bu arada dreksyondaki logoyu nasıl çıkardınız??
çıkartmadan üzerine folyo :D
Güle güle kullan Tuna, güzel görünüyor...
bütün arabanızı jantlar vites direksiyon dahil 30-35 ytl ye hallede bilirsiniz arkadaşlar ihtiyacınız olan tek şey kesme makinası olan bir reklamcı folyo ile yapılıyor benim aracın resmini gösterirseniz ne yapmaya çalıştığınızı anlayacaktır bazen nedense farklı şeyler anlıyorlar anlatımı görselle desteklemek iyi oluyor :)
bu araç fena!!!
sıra geldi kapılara :) martı gibi açılacak ay sonunda
LSD kapımı taktırcaksın Tuna abi:) hayırlı olsun simdiden...
evet,evet belliydi 2,3 ay önceden proje başlamıştı....
T-Jet olsun çamurdan olsunn.
İyi günlerde keyifle kullan.
Yavaş yavaş body-kit zamanı gelmişş ;)
ewet lsd - amortisör - nos - chip - body kit sırası ile yapmayı düşündüğüm şeyler ama ne kadar sadık kalırım muammma :)
acil far kaşlarını :) cıkartman lazım ve plakaya cozum bulman gerek.bunun dısındakı hersey guzel olmus kazasız belasız kullan guzel araç
bu araç fazlaymış yeni gördüm :)
gerçekten on numara araba kazasız belasız inşallah..