Elimden geldiğince araçta yaptığım değişikliklerle cam filmi (memoli saolsun) Otomatik cam acma tuşu etrafındaki plastik aksamın metalik sprey boya ve vernıkle boyanması ıle yapılan değişiklik gösterge çerçevesinin yine spreyle boyanarak grı renge donusturulmesi yeni V kanal lastikler ve yapacağım ekstralarla LFC çok yakında
![]()
~.Я люблю тебя Любовь моя ~.
hadi hayırlı olsun abi şimdiden,baya değişiyor yani araba...
resim olmadan inanmayız
Öle resim olmadan töbe inanmayızsenin araban diye başka arabyı çıkarma valla ben tanırım ona göre
![]()
Sizi seviyorum en kısa zamanda resimleri koyacam ama su lastiği halletmem lazım once
![]()
abi bak v kanal istiorsan, memet abininde kullandığı marshall war. onlar görünüş olarak süper duruo bence...
THE END.. To be Continue ....![]()
Konu THuNDeRCoP tarafından (04/12/2008 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.
yaw ne zaman çektin fotoları,daha bi saat önce beraberdik yaw alla alla
maşallah abi,tertemiz,egzoz ucu ile tekerler bi yerden tanıdık geliyo ama çıkaramadım,sanki bugun gormus gibiyim ikisinide![]()
Ne değişiklikler oldu bakalım simdiye kadar bı hatırlayayım...
Jantlar CMS 15 oldu
Lastıkler NEXEN 205/60/15 V kanal lastık oldu..(Femolı beğenmemiş bugun nıyetlı oldugundan heral de kafası atıktı bıze beyenmedım dedı..)
Camlar 2 numara filmlendi..
Aliminyum plakalık.
Kampanalar metalık renge boyandı (Artık eser kalmadı yenıden yapılacak ama )
Kapı yanlarına orjınal grande punto yazılı cıtalık takıldı..
Orjınal pedal takımı takıldı.
Cam kumandaları etrafı Gosterge etrafındakı plasstık aksam sprey boya ıle boyanıp vernıklendı..
Kolcak takıldı ama 5 numara olduMehmet saolsun..
VENUS sports marka eksos ucu takıldı..
Daha bişiler yapılcakta para kalmadı![]()
Konu THuNDeRCoP tarafından (16/08/2008 Saat 18:55 ) değiştirilmiştir.
sağ sis lambası ampülü değişti![]()
Evet bak onu unutmusum oda değişti![]()
hah şimdi inandım. güzel olmuş gerçekten![]()
hayırlı uurlu olsun...
tekerine taş değmesin...
yalan yok jant olacaksa ince yanak lastik olmasını istediim için ufak jant pek hoşuma gitmiyor ama senin hoşuna gidiyosa tabi ki nema problema sonuçta keyif senin araç senin...
araç gayet yakışıklı duruyo eksoz ucu da güzel seçim body olayına girene kadar...![]()
Jantları aldıgımda hatta aracı aldıgım 2006 senesınde belkıde sızın o 17 lık jantlarınızdan pıyasada vardıda sızın aracta bıle yoktu2006 Mart ayında belkı bu sıtede olsaydım belkı fıkır alısverısınde bulunsaydım bende 17 ye gecerdım muhakkak ama ben yınede sevıom 15 lık CMS lerımı onlar benım ılk goz agrılarım halada oyleler
Hemen eve geçince parkettikten sonra bu arada lastiklerle eksoz uymus dımı tolgacım![]()
Konu THuNDeRCoP tarafından (16/08/2008 Saat 19:07 ) değiştirilmiştir.
Ulan ne dobra adamsın be daha bişler yapacaktık ama para bittiduyanda bütün paranı aldım sanacak
yok arkadaşlar gitmiş bir dünya para vermiş uyduruk lastiklere
Şaka çok güzel olmuş bilader güle güle kullan...![]()
Femocum sen benı soydun demedım kı benı soyan araba habıre bıseyı cıkıyo napalım![]()
uymuş abi uymuş,hatta eksoz ucu lastiklerle ayrı bi uyum sağlamış
bakma abi sen,olayı geyiğe çevirdik biraz ama gerçekten çok guzel bi aracın var abicim...ama ek olarak,ön tamponada bi ayar çekelim...
bu arada lastiklerle ilgili ilk goruslerini alalım mı,nasıl memnunmusun 205 lerden???
kardeş güzel olmuş gümüş rengi yerler. ben birşey merak ediyorum 17 jant almayı düşünüyorum ve lastik ebatı ne olursa sorun olmuyor ve ya araç gidişi bozulmuyor. 16" olursa da ne lastik olsun. 205/50/16 uygun mu yoksa yanak düşsün mü az daha. lastik diye arama yaptım ama pek birşey bulamadım. o yüzden burada soruyorum. telekkürler şimdiden.
Walla 205 ler hosuma gıttı ses yapmıypr yolda gıderken ve gercekten performans olarak ıyı gıbı geldı makasları gordun tolga gayet hos bı sekılde gırıp cıktıkUmarım sıkıntıı cıkarmaz 1 hafta sonunda net bı bılgı verırım. Bu arada Engin bence arkadasların jantları hos gıbı 17 lık momo mu dıyolar nedır o hos bı jant gıbı tavsıyelerı sahıplerı etsın ama benım 15 lıge cok hos oldu bu jant ve ben CMS den memnunum
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri