valla güzel görünüyor motor tertemiz.nedemişler sürücü motorundan belli olurmuş;)bunuda ben uydurdum ama neyse:)
Printable View
valla güzel görünüyor motor tertemiz.nedemişler sürücü motorundan belli olurmuş;)bunuda ben uydurdum ama neyse:)
Arkadaşlar ben bu fotoları motor temizliği için değilde boyadığım aksamları göstermek için koymuştum ama herkes temizliğe yansıdı benim mototr her daim böle yani yeni yaptığım bişi değil birazda boyamalara bakın :D
Murat sana hadi lennn :D diyorum kardeş (şaka şaka sana bir seferliğine işcilik ücretsiz :D malzeme fiyatına hallederriz ...Tüh ama malzemeyede zam geldi :D )
Gelde hallederiz :)
Aracın hiçbir yerini kapatmanıza gerek yok uygun malzemeyi kullanırsanız tabiki hertarafa sıkın biraz bekleyin vede fırçalayın daha sonra hepsini sıkın aksın gitsin daha sonra talzikli hava tutun dağıtın vede kurutun en son motor korumayı sıkın ve fazlalıkları silin hepsi bu kadar:)
abı motorları degıselımmı :D:D:D cok degısık olmus boyalar.elıne saglık abı...
Dabi dabi pazar günü bir günde 300 km yapan dedendi dimi :D:D mutlak öledir pazar günü allahtan kaçtın yoksa baya bir toz yutacaktın sen arabana kıyamazsın :D kıskanççç :D
yok ya bu çakma motor gibi duruyor be. :) ne o kuaförden mi çıktı.. :) kızlar gibi süslemişsin aracı.. :) yakında şu kızı istemeye geliriz bizim oğlana. :)
şaka biyana femo güzel iş çıkarmışsın. işte yok değilmi kesat sende arabaya el attım kapıda herhalde. :)
çok güzel olmuş eline sağlık abi kırmızı boyalı olan yerde çok güzel gözüküyo
ellerine sağlık abi çok güzel olmuş boyalar :clapping: temizliğine gelince benim ön camdan bile daha temiz zaten motorun :D bu arada multijet yazısınıda siyaha falan boyarsan daha bi güzel durur gibime geldi hatta sadece jet yazısınıda boyayabilirsin motora bakan anlasın yanına fazla yanaşmasın :D
Teşekkürler arkadaşlar evet umut düşünmedim değil hani araba yok burada ilk geldiğinde bir yerini daha boyayacağım yanında onuda yapacağım ;)
mehmet temizlik malzemesi olarak ne kullandin eger devlet sirri degil ise onida belirtirmisin, bizde faydalanalim
Arkadaşlar devlet sırrı olacak bişi yok motor temizleme sppreyi kullandım sadece biraz el becerisiyle bunu yapabilirsiniz..
Femoli'nin motoru da gümüştendir gümüşten.. :)
Olm "motor" diyince ben de 2 teker sanıp hevesle klikledim linki, meğer adam arabasını ne çok severmiş! :D
Abi senin tortoru gördüğüm günden beridir pek sevmiyorum nedense :D
ama eksozt on numero birde ısınmasını beklemesek :)
Femoli boyalar çok güzel olmuş eline sağlık.
anaaa ben de istiyorum bisikletime :D
Ellerine sağlık Mehmet kardeşim. Harika görünüyor.
Mehmet, boyamalar ve temizlik gerçekten 10 numara olmuş yanlız Multijet yazısının olduğu yeri komple değilde sadece yazıyı boyasan daha şık olurdu sanki.