kaanla benim noter tastikli özel stoplarımızdır fikir babası ben uygulayan kaandır taklitlerinden sakının:):):):)
Printable View
Evet Arkadaşlar Yeni Resimler Geldi.anıl kardeşimle yaptığımız buluşmada ilk önce arabalarımızı yıkattık ve sonra sahilde resimler çekildik.gerçekten güzel geçti buluşmamız.aslında hergün beraberiz ama :) yorumlarınızı bekliyoruz.buarda anılın arabasınada artık bişeyler yapmaya başlıcaz..
kardeşimle güzel bi pazar sabahı üstü tozlanmış puntolarımızı aldık ve güzelce yıkattık sonra el frenleri çekildi yanlandı yolda kapıştık:)baya eğlenceliydi resimler için yorumlarınızı bekliyoruz
resimleri görememiyorum :D:D
izmir 3. sanayide 2000 ytl ye turbo takılıyomuş galiba.ama yalan haberde olabilir.aguş oto olması lazım ismi.bi bilginiz varsa paylaşırmısınız?
ha aguş oto :) benim amcamlar yani yok yahu bence palavra nedenmi ? çünki amcam, tamam sınıfında çok iyi bir tamirci ama almancı yani benim gp ma bile bir püfleyerek bakıyor :) ama hatırlıyorum gectımız gunlerde harika bir vtec hazırlamıştı kendi için draglara 328 i asfalta gömen bir vtec ! :) ama yinede bir sorarım... malum artık modiye daha fazla prim veriyor eger yapıyorlarsa bana özel bişey olur mutlaka fiyat konusunda mutlaka döve döve bir indirim yaptırırız :)
Kaan'cım şimdi amcamların yanından geliyorum konuştuk biraz yani motora yapılacak modifiye konusunda elimden geldiğim kadar yardımcı olurum diyor ama yani özellikle turbu uyguluyoruz die birşey yoq geçtiğimiz günlerde bir mitsubisi evo6 ya 2. turbo uygulaması ile nos yaptık diyor ama evet ben modifiyeciyim demiyor ama şöyle bişey eklemek gerekirse ferrari 355 f1 şanzmanını dağıtıp toplayan ender tamircilerden biri :) dolayısıyla siz parca getirin ben kanadını yapar ucururuz diyodu ama bunu içitiği biranın etkisindemi söyledi bilmiyorum :) yani kısaca ben elimden geleni yaparım dedi fiyat... fiyat konusunda merak etme motor konusunda her türlü indirimi yaptırtırım :)
ortalama bir fiyat yoq herşey keseyle alakalı neyi ne kadar istersen o kadar harcarsın tahmin edecegin gibi ama işçilik, o işin kolay yanı işte orda ben devreye giricem orasını bana bırak bir pazar müsait olduğun vakit bostalıda buluşup amcamların evine gideriz orda bi tanıştırırım seni sonrası kolay :)
Araban çok güzel güle güle kullan inş bigün benimde puntom olucak :)
kardeş al bitane hayabusa motor ver gazı gitsin:)
Ehuehue Hayabusha Nin Turbo Modelleride Var Izmir'de Eminiyet Müdürlüğünde Bordo Var Bi Dane Görmeyin Gitsin.... :)
2002 yılında bı yakınımda vardı hayabusa.zaten motorda kadranı gorunce gozlerın acılıyo.2 kere kullanmama ızın vermıslerdı.o bıle yettı valla.asagıdakı vıdeoyu bı ızleyın benı daha ıyı anlarsınız:)
Dodge Viper VS Suzuki Hayabusa Video