hangisi abi göremiyoruz
bu da bizimki
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
hangisi abi göremiyoruz
Demon Driver |Damien|
Foto yok be baba..
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
işte resimler
alınabilecek en pahalı gp di sanırım sipraiş verdiğnde öle sölemiştin dualogic ve diz hava yastığı bide deri koltuk varsa tabi ??
Demon Driver |Damien|
malesef o kadar bekleyemedim. bi cruise ctrl hikayesi yüzünden 3 ay bekledim. sonunda getiremiyoruz dediklerinde ellerine ne varsa onu aldım. emotion güvenlik paketi var. diz hy, deri ve dualogic yok
neyse olsun hakan abi bu bile çok güzel yani güle güle kullan kazasız belasız cezasız inş. corvettenin yanına çekersin artık
Demon Driver |Damien|
Kazasiz belasiz, iyi surusler.
Kazasız-belasız kullan, hayırlı olsun!
Seninle plakalarımız aynı seriden... 34 EG ....
Hakan güle güle kullan.
Arka kanat ayrı bir hava vermiş
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
hakkaten o arka kanat ne öle spor paketinkine pek benzemiyo
Demon Driver |Damien|
hayırlı olsun drhilter, skydom lu fotoyu da çok beğendim skydomu çok güzel çekmişsin...
hayırlı olsun.
çok güzel araç vallahi.
arka kuyruk polisan. sp olmayınca böyle destekledik görüntüyü.
sırada krom çıta ve cam filmleri var
Polisan mı poliset olmasın o fiyatı nedir o kanadın bide işçilik nası yakından bi kaç fotosunu çekebilirmisin rica etsem hakan abi
Demon Driver |Damien|
160 ytl ödedim boya parça ve işçilik.
resmini unutmazsam çekerim. enolmadı buluşmada yakından incelersin
bizim bir de son sürat resimler var. birini ekliyorum.
Eklenti 48
kazasız belasız sürüşler hoşgeldın
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri