Momo'lar gerçekten gp'lere çok yakışıyor.
Lastik Center | Oto Lastik ve Çelik Jant | Toptan ve Perakende Satış. Lastik ve Jant Almanın kısa yolu
Bu jantta hoşuma gidiyor bu arada![]()
arkadaşlar ya arıorum arıorum ama momo nun siyah jantları gibi başka güzel bi siyah jant bulamıorum...
fikri olan varmı ?
Momo'lar gerçekten gp'lere çok yakışıyor.
Lastik Center | Oto Lastik ve Çelik Jant | Toptan ve Perakende Satış. Lastik ve Jant Almanın kısa yolu
Bu jantta hoşuma gidiyor bu arada![]()
evet ya momo ya laf yok tabide...
hani biraz daha farklı olmak için dedim ben
hayırlı olsun kazasız belasız ıns.bıraz gec kalmısım ama kusra bakma yenı gordum konuyu![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
benm GP me 17 lik siyah jant tavsiyesi olan yok mu ? =)
www.grande-punto.de adresni biraz karıştır 20 30 tane jantı denemişler resimleri ile var bir konuda.
Kazasız Belasız, güle güle kullan ...
Konu Linos tarafından (08/07/2008 Saat 01:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: Font düzeltildi!
momo ların siyahlarının 16" i yok diye biliyorum,varmıymış???![]()
16 ile 17 arasında çok mu yakıt tüketimi farkederki ya ??
bide ben şuanda italyadayım , burdaki bi fiat bayisinde mükemmel jantlar gördüm
5 kollu siyah 17 lik...
büyük ihtimalle burdan alıcam![]()
valla bencede momo corselar cok guzel ama herkesın ortak fıkrı artık klasık oldu.gecenlerde bı lastıkcıde jant gordum 17".jant nıkelanjlı ama karartılmıs.kırmızı GP lerde cok guzel durur dıye dusunuyorum.bırde o tur jantlara bakmanı tavsıye ederım.tekrar o taraflara yolum duserse fotolarını ceker koyarım senın ıcın...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri