Atatürk'ün imzasının araç üzerinde bende bir anlam veremedim
*ayrıca Atatürk'ün imzasının kullanımı ve kullanıldığı yer ile ilgili kanunen sorun yaşanabilir haberin olsun
Printable View
Atatürk'ün imzasının araç üzerinde bende bir anlam veremedim
*ayrıca Atatürk'ün imzasının kullanımı ve kullanıldığı yer ile ilgili kanunen sorun yaşanabilir haberin olsun
egzoz benide rahatsız ediyor arkaya tampon eki koyunca daha guzel oturtabilicem orjinal tampona zarar vermek istemiyorum. Açıkçası belkide aranızda en az millityetçi kişiliği olanlardanımdır ama bu hayatta herşey bir yana Mustafa Kemal Atatürk bir yana, bu imzasını taşıdığım ilk değişik yer, yakında vücüdum da da taşıyacagım, aslında bu tamamen duygusal bir olay.
kesinlikle haklısın, modifiye yetmiyor ... yetmiyor, insan doymuyor. :D walla satmam heralde :D:D
aslında bende sizin Atatürk imzasını aracın üzerinde bulundurulmasına anlam verememinize anlam veremedim, o arabaya binebilmemi sağlayan muhteşem bir insana belkide bu şekilde anıyorumdur, bu şekilde kendimi rahatlatıyorumdur... az önce söylediğim gibi tamamen duygusal.. en kısa zamanda Atatürk'ün imazasının kullanımı ve kullanıldıgı yer ile ilgili kanun, tüzük , kitap , kural ne varsa araştırıcam, uyarınız için teşekkürler.
Bazı şeyler kıymetlidir, değerlerini belli etmek için ve bunu herkesin gözüne sokarcasına ilan ederek, bununla övünürüz, örneğin çocuğumuzun ismini aracın arkasına yazarız, kendimizi ifade eden sözleri herkesin görmesini, dinlediğimiz beğendiğimiz müzik tercihlerimizi, hiç istemeselerde çevrede ki insanlarla paylaşırız...
daha bir çok dikkat çekebilme yollarımız vardır... bu saydıklarımı (buna benzer şeyleri) bende dahil hepimiz yaparız...bu insan olmanın, herkesden farklı olma, farklı olduğunu gösterme, çabasının sonucudur gayet normal...
Ancak M. K. Atatürk yukarda saydıklarımdan daha kıymetli olduğunu düşünüyorum... Senle aynı düşünceye sahipim, Keşke Atatürk' ün ismini heryere yazma ihtiyacını hissettirmeyecek kadar Atatürkçü düşünceye sahip bir toplum olabilsek...
Keşke eksikliğini hissetmesek.
aslında yeri değil, ancak okadar çok insan tanıyorum ki Atütürk'ü yanlış tanıyıp ve yanlış tanıtan bunlara bir tepki olarak taşıyorum bu imzayı..
okadar çok insan var ki 'Kuran kursunda Atatürk'ün Kuran-ı Kerimi yere attığı' öğretilen ve bu zavallı insanlar hala Kuran-ı Kerimi okumayı, bayram kutlamayı, rahat rahat namaza gidebilmeyi kime borçlu olduklarını bilmiyorlar...
siz iyisimi bu imzayı 'dikkat çekebilme yolu' olarak değilde tepki verme yolu olarak görün ve mutlu olun ki bu tepki sadece bunlarla sınırlı kalabilsin.
aracımın yeni 'yaylı' resimleri. Paranoya umarım bu resimler yardımcı olabilir yaysız resimleri bulamadım :S
dostum marspiel,ön karlık,arka karlık taktırda araba biraz yere yakın görünsün..böyle biraz cirkin duruo :)
DN: arka ve yanlar icin meliset'in ekleri,ön icin ise spider'in eki güzel duracaktır;)
kardeşim çok teşekkür ederim. sana zahmet oldu.
bu arada aracın son derece güzelmiş. maaşallah 41 kere.
yaylarla ilgili şahsi görüşüm de şöyle:
bence 3,5 cm lik yayları takınca (hangi marka olursa olsun) bizim araçlar (en azından benzinliler) çok çok yüksek olduğu için, ancak normal araçlar seviyesine iniyorlar. bu nedenle de yaylı oldukları belli olmuyor da sadece o anormal görünüm ortadan kalkıyor. aslında 5 lik almak lazım ama hiç bir usta, modifiyeci amortisör değiştirmeden 5 liği tavisye etmiyor. :(
sanıyorum benimki de seninkinden sadece 35 kg daha ağır olduğundan 3,5 kullanırsam aynı görünümü elde edeceğim. ama en azından aşağıdaki resimde de gözülen anormal çamurluk boşluğu ortadan kalkacaktır.
tekrar çok çok teşekkür ederim. çok yardımın dokundu inan... :thumbup1:
https://img167.imageshack.us/img167/...any0048tq0.jpg
ya bak seni bir konuda rahatlatayım gerçekten çok far ediyor orjinaline göre... ama 5 taktınmı amortisörlere yazık ediyorsun... sende tak farkı mutlaka göreceksin.
3,5 takın,öne ve arkaya ek tampon taktırın yanlarada marspiel,o zmn harika bi görünüm ortaya cıkacaktır ;)
bunlar olmadıgı icin gözünüze yaylı hali bile yüksek geliyor..bunlarla deneyin gercekten harika olacak;)
hicbise olmaz mrk etme;)