Turbo Jetim resim ve gorsel modifikasyonlari ...
Ayrica, 2 adet Krom kapi kolu SATILIKTIR. Ilgilenenler https://forum.grandepuntotr.com/ilan...tml#post146521
Pazartesi karakartal 1 aylik olcakve 1000 km yi bu aksam devirdim. Bugunun serefine de 1 kac resim ekleyeyim istedim.
Bu aksam Istanbul izmit ilk uzun yol tecrubesini de yasamis oldum. Onceki aracim 2001 model 16 V 110 bg Cliomu aratmadigini soyleyebilirim. TEM de bir felaketti. Hangi arada o kadar ivmelenip 170e dayandigini anlayamadim. Bu hizi arac icinde hissemiyorsunuz gercekten. Tipo SLX den sonra fiata tovbe eden biri olarak su an icin bu secimim konusunda oldukca memnunum
City ozellikli direksiyon sehir icinde bulunmaz bir nimet.
Yakit tuketimi ise ;
Sehirici sabah ve aksam trafiginde normal kulllanimda (gaz pedali altinda yumurta oldugu kabuluyle sakin kullanimda) 8.7lt/100 .
Ilk sehirdisi kullanimimda ise 6.8lt/100 (TEm de otralama 80-110 km/saat; 15K-35K devir)
Bence bu degerler fena sayilmaz. Clioma benzer oranlarda...
Tek sIkIntIm ilk kez siyah araba sahibi biri olarak siyah arabanin temiz tutulmasinin ne kadar mesakkatli olacagini yeni anlamis olmam
Autoking boya koruma ve Fiat servis Park sensoru montaji disinda yine Fiat Serviste gorsel 1 kac ilave yaptirdim.
Simdide resimleri yuklemeyi deneyelim bakalim...
Unutmadan, forumdaki herkese kazasiz gunler diliyorum.
Forumdan cok faydalandigimi belirtmek isterim ve emegi gecen herkese de bu noktada tesekkurler.![]()
Yer imleri