DP + Varex ile bı ses videosu arkadaş çekmiş ses çok hoşuma gitti baya etkili. Beklemiyordum böyle gerçekten.
Cumartesi krom hava filtre filtre borusu ile filtre takcam bakalım o şekil de nasıl olcak . Şuan orjinal boruları ile ses böyle 60 krom komple DP dan sona vrx e kadar düşünüyorum ..
YouTube
YouTube
Arkadaşlar selamlar tekrardan bugün bir kaç fotoğraf çekme zamanım oldu güzel bı pasta cila boya koruma da yaptım . Yakın zaman da iç detaya da giricem. Motul 10 60 yağ ve filtre değişimi yaptım . Ön arka balatalari yenilicem nasipse. Diğer yandan soft bı yazılım düşüncem var . Orta konsolda geri görüş kamerası olan Android multimedya sistemi var onuda yakın bir zaman da yapmak istiyorum . Orjinal brembo disk ve kaliper uygulaması da listem de .
Aracın şuanda orjinal yayları üstünde . Tamamen OEM 4.5 / 5 lik spor yay düşünüyorum . Jantları boyucaktim bugün İzmir de yağmur li bı haftaydi boyayamadim. Gun metal karışımı koyu bir renk tercih edicem. Eski aracım Mito da yaptığım renk tercihi gibi. Araçtan çok memnunum özellikle yol tutuş falan hiç beklemiyordum bu kadar iyi olabileceğini. Fiat hi-fi sound sistem full donanim falan hiç beklemediğim özelliklerle karşılaştım araçta . Fren sistemi de gayet başarılı şuan için. Elimden geldiğince ince ince toparlamaya çalışıyorum. Rabbim cümlemize kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah.
Yer imleri