Hayırlı olsun on numara seçim yapmışsınız arkadaşım 1.4tsi passat kullanıyor 36kuruş yaktığını söyledi sizin nasıl olacak acaba yakıt. Kısmetse bende 1.6tdi polo yolunda ilerliyorum tek içime sinmeyen kısmı donanım olarak poloların çok fakir olması
Printable View
Hayırlı olsun on numara seçim yapmışsınız arkadaşım 1.4tsi passat kullanıyor 36kuruş yaktığını söyledi sizin nasıl olacak acaba yakıt. Kısmetse bende 1.6tdi polo yolunda ilerliyorum tek içime sinmeyen kısmı donanım olarak poloların çok fakir olması
Maşallah. Hayırlı olsun Çağatay hocam. Golf6 ve azcik daha param olsa Astra J'lere de gözüm ilismiyor değil. Bir onceki arac Bravo muydu Evo muydu ? Kullandikca izlenimlerini ozellikle yakit paylasimlarini dört gözle beklerim. Tekrardan hayırlı olsun. Tekerine taş degmez inşallah :)
öncelikle hayırlı olsun yakıt olarak eğer agresif kullanırsanız çok rahat 50-55 kuruş yakacak bir araç ama sakin kullanımda 8 ltlerde dolanıyor değer mi derseniz bence değer güvenlik olarak hız olarak konfor olarak tatmin edici bir araç bu arada golf 6 düşünen arkadaşlar için söyleyim geçen kuzenin golf 6 sına bindim araçta klima yoktu bazı modelleri klimasız getirmişler haberiniz olsun
Uzun yol ya da karışık değer söylemiştir arkadaşınız. Geçen gün bende karışık bir kullanım yaptım. Kartal 'a gittim ve biraz şehiriçi trafiğine girdim 30 kuruş yaktım. Ondan öncesinde mahalle arasında çok kullandım. 50 kuruş yaktım. Tamamen arabayı kullanmaya bağlı bir durum :)
Astra J lere benimde bir ara gözüm ilişti ama Golf varken Astra falan almayayım dedim. Hepte hayalimde olan TSİ motor ve Golf 'tü. Allah nasip ederse sıfırına da bineriz inşallah bir gün :)
Bir önceki araç Punto evoydu. Yakıt ile ilgili ilk izlenimim şehir içi 40-50 kuruş arası. Kullanıma bağlı olarak. Uzun yol 28 kuruş falan. Karışıkta 30-32 kuruş arası yakıyor. Ama tabi bir kaç kez deneme ve bir iki kez fulleyerek tam değerler ortaya çıkacaktır. Ben şu aralar fazla yaktırıyorum. Turboya kanıp köküne kadar basıyorum gaza araba fişekliyor :) Haliyle fazla yakıyor :)
Benim araç comfortline. Bahsettiğiniz model trendline olabilir. Ama klimasız Golf te varsa eğer gerçekten çok saçma bir şey. Tofaşlarda bile klima varken Golf te olmaması komik. Gerçi doğuş grubu parayı donanım satarak götürüyor artık. Punto da olan bir çok özellik bu araçta yok. Hız sabitleme, park sensörü, kumandadan cam açıp kapatma, yağmur sensörü vs..
Sağol abim.
Klimasiz araclar 2008 yilonda araclara verilen indirim tesviki ile talep patlamasi sirasinda geldi vw zaten normalde 3 ay sure verir 8-9 ay sureye ulasinca teslimatta dogus oto fiyatlarini ayarlayip musterilere bilgi vermis ve iskandinav ulkeleri icin uretilen parti araclar turkiye'ye gelmisti