dostum araban cok gusel kazasız belasız yanlıs hatırlamıyorsam beylıkduzunde mısın di mi ?
Printable View
dostum araban cok gusel kazasız belasız yanlıs hatırlamıyorsam beylıkduzunde mısın di mi ?
hosbulduk evet boyattırdım kazasız belasız cezasız keyifli sürüşler dilerim
tesekkürler sanada kazasız belasız keyifli sürüsler dilerim..
ewet beylikdüzü senle nasıl karsılasmadık buralarda hayret:icon_lol:
bencede ya nsl goremedım ben hala senı gozum sende ama :D:D
egsoz ucunun neden alıp nasıl taktın bı ızah edermısın...
kardes 4-5gundur yurt dısındaydım.bizimkentteytim bigun emre sen ben mutlaka goruselim:icon_eek:
bursada yaptırdım ne varsa.diğer arkadaslarada soyledim bursa hem fiyat hem işçilik konusunda cok iyi fırsatın olursa gitmeni tavsiye ederim..
mod listesini yazarsan sewinirim arkadaşım.
ayrıca jant genişlik we offset in, bilio muusn? kaç cm yay war?ne marka? sürtma yapıo mu? lastik ebatları ne?
çok soru sordum Ramo
17 inc jant taktım,3.5 cm h&r yay,215-45-17 lastik var.sürtme yapıyo tabi bildiğin gibi biraz dikkatli kullanmak lazım.su war surten yerler onemli onde bi koruma war o ufacık bi tumsekte surtuyo mesela.ama suan kıs lastıklerini kullanıyorum.yagmur camur kar kıs riske atmak istemiyorum.ozellikle jantları.
aracı satmıyorum, jantları satıyorum. 17 jant alcaım için.
teşekkürler werdiğin bilgiler için.
offsetini bilmiyor musun jantların?
ayrıca sürtme konusunda lastikler çamurluğa sürtüyor mu anlamında sordum. araba yüklüyken falan.
bir de, h&r dan memnun musun konfor olarak?
jantlar ve son susturucuna bayıldım. markalarını söylersen çok memnun olurum(z):Dkazasız belasız
ufak bir beylikdüzü organizasyonu emre,bugra,deniz :)
https://img264.imageshack.us/img264/...0127yx9.th.jpg
yakıyoruzzz beee
kardesım aracın guzel olmus kapı kollarını boyat ve park mesafe kontrol gozlerını de pılakayı alfa romeo gıbı yatay yap daha guzel olucak sa sadece tavsıye
yeni fotolar....
arabalara bak beee masallahh masallah :D
Güzel araçlar, iyi günlerde kullanman dileğiyle...