kardesım aracın superr rengıı hee orhanla solemıstıkk sakınnn aynaları ve kapı kollarını boyatma bı an oncede son halını beklıyozzzz :)
Printable View
kardesım aracın superr rengıı hee orhanla solemıstıkk sakınnn aynaları ve kapı kollarını boyatma bı an oncede son halını beklıyozzzz :)
Rengi gerçekten çok güzelmiş, kazasız belasız inşallah..
daha öncede dediğim gibi her renk gidiyor arabamıza ama bu hem güzel hem de özel olmuş.güle güle kazasız belasız kullan...
Savaş abi resim yokmu valla yerini bilsem aksam gelip ben çekicem maksat arkadaslar gorsun bu guzellıgı :D
çok güzel ya çok sportif duruyo... hemde çok fazla modifiye işi yokken bile...
İyi günlerde kullanman dileğiyle Savaş...
geçen cumartesi kadıköy trafiğinde (boğanın orda) sıkışmış ilerlerken yanımda bir turuncu gp vardı. hatta arkasındaki sticker bizimkinden bir hayli büyüktü. o sen miydin acaba
güle güle kullan derin mavi den selamlar
oğuzhan hafta sonu yağmurdan sonra yıkatamadım daha,cumartesi ilk işim yıkayıp fotoğraf çekmek olucak.plaka camda duruyor,acaba diyorum hep orda dursa....... :)
teşekkürler arkadaşım,zaten en güzel modifiye en sade olanıdır :)
teşekkürler arda...
bendeki sticker standart,hepimizin kullandığı sticker.sanırım o 5 kapılıdır.
bildiğim kadarıyla 3 kapı turuncu; 1 istanbul,1 bursa,1 tanede konyada olmak üzere toplam 3 gp varmış...
teşekkürler kayhan abi,
sende hemen misilleme yapmışsın :)
Plaka camda dursa daha iyi olucak bende takmak istemiyodum ama polis amcalar kızmasın :)
Hee iyi fikirmiş o :)
Savas kapı kollarını ve aynalarını sakın aynı renk yapma valla on tarafla acaıp uyumlu bolesı super tekrar kazasız belasız bu arada Yusuf Savasa katılıyorum plakaları on cama capraz yerlestırın sorarlarsa yenı boyattık abı dersınız :D:D:D:D:D:D
Allahım o ne endam o ne güzellik o ne renk o ne duruş ........
Hastayım bu renge ahh ahh benim de olsa şöyle mango turuncusu bi grande puntom ne güzel olur yakar geçiririm burayı valla aman tü tü tü tü nazar değmesin aracınıza güle güle kazasız belasız çiziksiz cezasız falansız filansız yane ilk günkü gibi kullanın eğer 2 sene sonra satmaya karar verirseniz haberim olsun :D:D:D:D:D:D:D
Savaş abi senin arabayı bugün mecidiköyde gördüm dereye inerken selam vericektim ama seni göremedim orda oyüzden durmadım kardeşim... Araban cillop gibiydi maşallah ... :)
Savas abı alıcın cok valla sen arabayı acık arttırm yap en ıyısı orhan zaten hasta sımdı bıde ozlem ıstıyo :D