Herkese Merhaba.
Öncelikle aracımı alalı ortalama 15 gün civarı oldu resimleri eklemek bugüne kısmetmiş
Herşeyden önce Teşekkür etmek istediğim 2 önemli isim var Tjet Konusunda engin bilgilerinden faydalandığım.
OAGP1960 ( Orkun abi )
Romeo_er2 ( Ertuğ )
Bu 2 Kişiyi oldukça rahatsız ettim bu aracı alana kadarSonuç itibari ile benden kurtulduklarına dua ediyorlardır belki
Gelelim Aracımıza.
Araç 2010 Model Grande Punto Tjet Sport Orjinal 20bin Km'de beyaz Skydome Take off jant vs.vs Kaportada değişen boya vs. Birşey yok çok şükür
Fazla Uzatmadan Orkun abi ve Ertuğ dışında diğer TJet kullanıcılarınada teşekkür etmek isterim. Mutlaka hepsine birkaç parça birşeyde olsa sorular sormuşumdur. Sağosunlar hepside cevapladılar.
Gelelim resimlere
Aracı İlk gördüğüm an canlı canlı
Yetkili Servis Expertizimiz;
Ve artık Araç bizimAkşam ucu ucuna satışı gerçekleştirebildik.Evimizdeyiz;
İçindeki benzini bitirdik ee ilk depomuzu dolduralım değilmi21bin olmuşuz;
Yağını suyunu ıvırını zıvırını dğeiştirmeden rahat edemeyiz malum.20bin periyodik bakımımız yetkili servisteyiz.
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
1-2 öyle resim;
Bunları da Bu akşam mesai çıkışı çektim;
Aracı aldıktan sonra 20bin periyodik bakım ve Triger seti değiştirdim kafam rahat etmesi açısından![]()
Konu CMasteR tarafından (04/05/2014 Saat 01:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: Eklenti.
Linklere tıklayarak bakmanız gerekicek becerememişimözür dilerim
Hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın. Araç çok güzel maşallah.
ben yardımcı olayım hocam
![]()
malesef hocam ilk mesajı düzenleme hakkımız yok forumdaiki gıdım aşşağıda olsun birşey olmaz
)
Aracınız çok güzel, anladığım kadarıyla full+full bu demek, size pahalıya mal olsa da uzun vadede keyfini bayaa süreceksiniz)) gerçekten, kaça mal oldu ve yapmak istediğiniz daha neler var?
Maşallah. Ankara'da çağatay atak kardeşimin arabasıyla neredeyse aynı hatta o sandım ilk başta plakadan ayrıldı.Çok ama çok güzel. Benim de istediğim şey beyaz 3k gp
LG-D802 cihazımdan gönderildi
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Stickeri olmayan bir teneke
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Hayirli olsun tekrar kardesim cok guzel bi arac aldin gule gule kullankendi arabama bakiyomus gibi hissettim bi an
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Hayırlı olsun maşallah güzel araç .. ve ben araba araştırırken kimse bana bu tjetten bahsetmedi mahrum kaldıksahibinde 1 tane 39 km de var onu gözüme kestirdim
![]()
![]()
İstedik göndermediler
Teşekkür ederim. Tjet gerçekten beklentileriminde üstünde bir araçmışDüşünürseniz eğer şiddetle tavsiye edebilirim
O sarı renk t jet sadece 39 kmde. öncesinde 34950 idi fiyat ufak bir zam gelmiş onada.
Pırıl pırıl bir araç oda![]()
Güzel araç hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri