Bende aracımı sizler ile paylaşmak istedim belki daha önce diğer sahibi tarafından paylaşılmış olabilir eğer daha önce bir paylaşım var ise kusuruma bakmayın![]()
2006 model GP 1.4 starjet dynamic
Anlatmak gerekirse motorda oynama yok sadece kat iptali açık hava filtresi ve çift egsoz var
Dış kısımda ise far kiti yurt dışından gelme body kit ve oxigin 17 inç jant önlerde 205/45/17 arkalarda 215/45/17 kumho lastik mevcut iç kısımda sadece ses sistemi bulunmakta
şu kaput uzatma çok yakışıyor puntolara ... Maşallah Allah nazardan saklasın
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Süper güle güle bin
maşallah güzel araç güle güle kullanın..
iddialı.. güle güle kullanın![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
güle güle kullanın.
maşallah güle güle kullanın
Konu coll34 tarafından (24/07/2012 Saat 01:29 ) değiştirilmiştir.
olmuş buon numara beş yıldız
![]()
I Love Abarth
sahibinden.comda gördüm bunu
maşallah
masallah cok güzel arac allah kaza bela vermesin..
basarılı![]()
maaşallah güzel araç...
Keyif BMW'Dir...
kazasız belasız
Cok kasli duruyor bende begenmedim allah kaza bela vermesin
bi an gerçek değil diye aklımdan geçti body kıt on numara olmuş güle güle kullanın kazasız belasız
yorumlar için herkese teşekkürler yorumlarınıza saygı duyuyorum çevremde ki kişilerde %50 beğenen var %50 beğenmeyen var orjinale çevirme konusunda herkez bişi söylüyor ama böyle güzeliz
benim tek sorunum ön tarafın yüksekliği onu hallettim mi tamamdır onuda 5cmlik yay ile çözmeyi düşünüyorum tabi yerse
Herşeye rağmen arabamı seviyorum![]()
![]()
![]()
bence cok iddali ve güzel olmuş10 numara
ama azcık fazla kaslı
![]()
aracını görmek isterim orduya giderken yakından![]()
maşallah çok dikkat çekici. Nazara gelmeyinkazasiz belasız sürüşler. böyle fotolar koymayın kiskananlar olabilir
![]()
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Yakışıklı kırmızı , kazasi belasiz masallah. Ben cok begendim
obsessed the red
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri