Maşallah kardeşim kazasız belasız binersin İnşallah ;)
Printable View
Maşallah kardeşim kazasız belasız binersin İnşallah ;)
Çok sevdiğim bir araç, özellikle FR, led ve 18 jant
Zaten bu araç bu kombinasyon ile alınır :)
İyi günlerde kullanın
ağzım açık Kaldı kazısız belasız kullanmayı nasip etsin Rabbim
Bütün arkadaşlara iyi dilekleri için teşekkürler. Allah hepimize daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Lastikler 225/40/18 Continental ContiSportContact. FR ların süspansiyonları normallerden daha sert ve 15mm daha alçak. Şehir içinde bana bir rahatsızlık vermedi ancak konfora değil spor sürüşe yönelik bir ayarı var süspansiyonun. Kısacası sert yani.
ahh ahh fakirlik hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
Aracınız hayırlı olsun tekerine taş deymesin. Önden bakışi cok asi sert bir duruşu var. Sadece bendemi var bilmiyorum ben arabamla bag kuruyorum hoşuma giden araclar tıp tıp konuşuyorum tabi lcten :)
Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Rock) 2008 75bg 195,55R16
kardeşimmm nerelerdesin sen :) hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah,bi tur bindirsene :)
eyvallah fırsat bulduğumda gelcem ziyaretine :)
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.Arabaya diyecek laf zaten yok gerçekten yeni leon da büyük bir iş çıkardı seat nazar değmesin.
70 km sabit hız, 40 km mesafede ortalama tüketimim 3.8 lt/100 km.😎 Bu kadarını beklemiyordum.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
ben bu aracı pıçaklarım o zaman :D
Eklenti 28455 Bugün 100 km civarı karma yoldan sonraki tüketimim.
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Can abi,VAG Kodlayan arkadasim var ilgilenirsen.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Güle güle kullanın çok güzel araba
çok iyi ya güle güle kullanın
Demek askerde bahsettiğin araç buydu üst devrem :) hadi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...
maşallah kazasız belasız nokta atışı olmuş vw fazla para vermeye gerk yok başarılı tercih seat ve skoda vw den bir adım önde vw group en yeni teknolojileri ilk olaraak seat skodaya aktarıyor sonra vw e güle güle kullanmanız dileğiyle.
oy oy oy.. Can tebrik ederim kardeşim gerçekten çok tatlı bir araç..jantlar sunroof falan çok güzel..Allah kazasız belasz kullanmayı nasip etsin inşallah..