Koray senin aracı en özel yapan şey Savaş abi ve Onur gibi arabasına çok iyi bakan iki kişinin elinin değmesi bence :)
Printable View
Koray senin aracı en özel yapan şey Savaş abi ve Onur gibi arabasına çok iyi bakan iki kişinin elinin değmesi bence :)
Ben beter, Onur benden beter :D
çıtayı yükselt bakalım koray :D
maşallah
Sagol Talha abicim eyv.Bende de o ateş vardı aldım rahatıma erdim vallahi :) Tertemiz olması da cabası oldu :)
Aynen Başganım dediğin gibi arabayı daha da özel yapmış bu 2 kişi :)
Savaş abi yükseltmeye çalışıyorum.Şuan yaklaşık Onur abinin seviyeye yükseliyorum :) Elimde olsa arabaya insan almıcam o kadar :D şaka bir yana Onur abiye de söylemiştim bunu; Arabanın öyle bir büyüsü var ki, insanı dikkatli olmaya zorluyor.Yeri geliyor Onur abiye bile çemkircek gibi oluyorum :D
Bu arabayı satan ''tamam arabayı sattım gitti'' diyemiyor çünkü yeni sahiibi peşini bırakmıyor eski sahibinin:)ben Savaş Abiyi arardım şunu yaptım bunu yaptım diye arardım diyorum çünkü uzaktaydı ama benim kaçışım yok aynı şehirdeyim:)her gün beraberiz bu gün ne yapsak diye.Kendi arabamla ilgilenemiyorum kara kızla uğraşmaktan.
Maaşallah Koray kardeşimizde bayrağı en güzel şekilde taşıyor Savaş Abi.Geçen boya korumasını yaptım.Bir kaç sipariş geçtik vs vs.Çalışmalar devam ediyor.
Allah kaza bela vermesin gerçekten özel bir araç.Hala kendi aracım gibi özen gösteriyorum.Aksesuar bakıyorum ilgileniyorum.Yav ne arabaymış be, ruhu var bu arabanın:)
Ya harbiden bazen şaşırıyorum Onur abi,gerçekten öyle :D
Donanimi felan gectim tjet candir :) ayriyetten turkiyedeki en guzel araclardan biri masallah :)
Maşallah kardeşim araba zaten tekti stickerda öyle oldu :) aynalarda sarıya boyanırsa işlem tamamdır ;)
Eyv başganım sağolasın. Aynalarda kararsız kaldım valla:)
kişisel görüşüm sarı çirkin göstermiş aracı :) yada abarth yazı sökülse essesse ve alt üst çizgi kalsa daha güzel olabilirmiş.
basık olmadıgı ıcın gostermıyor sankı.yazılar bencede fazla olmus.aynalar kesınlıkle sarı olmalı :)
her yoruma saygım var teşekkür ederim.Kırmızı siyah kombinasyonu çok yapıldığı için sarı renk seçtim. Zevkler renkler tartışılmaz denir ya ben sarı-siyah uyumuna bayıldığım için bunu seçtim.
Yaylarım hazırda bekliyor baharda taktıracağım.Yazılar konusunda hemfikir olmasam da yorumun için teşekkür ederim dediğim gibi beğenenler varsa beğenmeyenler de olacaktır tabiki.Aynalar konusunda hala kararsızım :D