maaşlallah kazasız belasız.
Uzun zamandır garajda konu açmak istiyordum aracı alalı 6 ay oldu bugüne kısmetmiş araçta yapılanlar
EcuFast Yazılım
Kat İptali
Egr İptali
Son Susturucu İptali
K&N Dry Flow Filtre
Sparco 35mm Yay
Koni STRT Amortisör
Abarth Farlar
Cupra Lip
O.Z Superturismo Lm
205/45/17 Bridgestone Potenza S001
![]()
maaşlallah kazasız belasız.
kat iptali,egr iptali arıza ışığı yakmıyor mu? motora bir zararı yok mu? iyi bişeyse biz de iptal ettirelim
maşallah cok güzel araç..
Maşallah güzel araç kazasız belasız...
41,5 kere Maşallah..
Maşallah kazasız belasız inşallah.araçta tek sırıtan fiat logosu.
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
sağolun arkadaşlar elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum.Fiat logosu sırıtsada Fiat a karşı ön yargılı olan insanlar için şuanda sökmeyi düşünmüyorum yinede tavsiyeniz için teşekkür ederim![]()
Jantlar 10 üzerinden 11Kazasız, belasız..
M.K.ATATÜRK
maşallah çok şik kazasiz belasiz inşallah..
koni street hakkindaki yorumlrin nelerdir? orjinal amortisör muadili gibi lanse ediliyor internet ortaminda ama?
orjinal amortisöre göre artilari ve eksilerini özetleyebilirmisin?
ayni zamanda sparco yay hakkindaki yorumlarin neler? hr 3.5 düşünüyordum bende ama asil aklimdaki soru puntolarimizdaki arkanin hafif daha düşük olmasindan muzdaribim=) ön ile arkayi ayni seviyeye getirebilecek bir yay takmak istiyorum.(hr 50-40 kullanmiştim önceki aracimda , aşiri sert buldum).
son olarak jantlari ne kadara aldigini pm atabilirsen çok sevinirim..
teşekkürler
Biblo gibi maşallah kazasız belasız...
öncelikle puntodan önce honda civic aracımda koni ayarlı sarı amortisör kullandım ikisinide kullanmış biri olarak eğer devamlı ayar yapmayacaksanız sarı almanıza gerek yok turuncu street dedigimiz amortisör de spor amortisör ancak sarıların 1.5 tur sertligindedir ve ayarı yoktur farkı budur ve kesinlikle gerçek yol tutuş için yay amortisörün birbirine uyumlu çalışması taraftarıyım halen kullanmakta olduğum linea 1.6 da hr 35mm yay mevcut amortisör yok ve konfor anlamında H&R sert bir yay konfor beklentiniz varsa tavsiye etmiyorum.Spor amortisör olmadan 50mm yay kullanmak pek sağlıklı gelmiyor açıkçası sparco dan memnunum benim aracım eşit düştü ama koni amortisörlerle birlikte taktım orjinal amortisörle durum değişir mi bilemiyorum
Sezai kardeşim, gerçekten çok güzel olmuş aracınız, maşallahı var, ince zevkinizi yansıtmış olduğunuz OZ Superturismo LM jantlar son derece yakışmış, bence en güzel OZ versiyonu. Tebrikler, güvenli sürüşler.![]()
10 numara 5 *. Kazasız belasz. Jantlar süper yakışmış
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri