Bugun puntomu yikattiktan sonra birkac kare fotograf cektim.. sizlerle de paylasmak istedim..
Bir suredir foruma uyeyim ama kendi aracimin fotograflarini hic koymamisim
not: plakalari sahibinden.com'a yuklersem hazir olsun diye kapattim yanlis anlasilmasin..
iki foto daha![]()
Maşallah kazasız belasız kullanın, ilk gözağrım egzotik kırmızı gp idi çok karizmadır, bi bakan bir daha dönüp bakar, hele ki benimki hep kapalı garajda durmuştu, hiç güneş ışığı ve kar vs mağruz kalmamıştı daha da etkileyici idi rengi ...
Maşallah kazasız belasız cezasız sürüşler![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
pantone mubarek![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
pazar gününe hazırlı mı yaptın kıvanç kardeşim![]()
kıvanç pazar günü buluşmaya geleceğini düşünüyorum. buluşmayla ilgili sayfamıza telefon numaralarımızı ve kaç kişi geleceğimizide ekliyoruz. bu sayfaya bu bilgileride aktarırsan sevinirim. bu arada nereden geleceğini ve buluşma yerini biliyormusun bilmiyorum ama ozan arkadaşımızla benim haritalı açıklamalarımız var. bir sorun olursa her zaman arayabilirsin. pazar günü görüşmek üzere![]()
allah kaza bela vermesin araban güzel. Benimde ilk puntom egzotik kırmızıydı. Kırmızının yeri başka![]()
Maşallah kaptan, forza kırmızı, bilen biliyor..
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Puntonun arkası kakmısmı bıraz one gore
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
kazasız belasız çok güzel maşllah
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri