Logolardaki carbon folyo ve depo kapağındaki stickerlar sökülürse daha sade daha asil bir araba olacak. O stickerlar dışında olumsuz yorum yapılacak bir yanı yok gayet güzel.
Arkadaşlar selamlar pazar temizliğinden sonra nacizane birkaç foto,olumlu veya olumsuz eleştirilere açığımbeğeniler için şimdiden teşekkürler..
Logolardaki carbon folyo ve depo kapağındaki stickerlar sökülürse daha sade daha asil bir araba olacak. O stickerlar dışında olumsuz yorum yapılacak bir yanı yok gayet güzel.
Maşallah çok güzel,ancak spoiler ve marşpiye ile çok daha güzel olur. Herzaman söylerim siyah bir başkadır diye, kendi aracımı da yıkadıktan sonra hele ki hızlı cila yaptıktan sonra izlemeye doyamıyorum![]()
depo kapağındaki sticker zaten gidici ama şuanda duruyo malesef sökülecek)
kazasız belasız kullan kardeşim maaşallahı var, yanlışım varsa düzelt yaylacık kahvelerin orası sanki fotoların çekildiği yer yada çok benziyor![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Araç gerçekten yakıyor. Kazasız belasız diyelim
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
çok güzel olmuş maşallah bende siyah gp lip yaptırmak istiyorum çok yakışıyor bence
tşk ederim ben beğendim ve geç kalmadan yaptırdım![]()
dıştan bakınca kim inanır bu arabanın Fire olduğunaTjet Sport gibi duruyor maşallah
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Rock siyah her zaman asil ve güzeldir, güle güle kullanın.![]()
maşallah abi
depo kapagını hala halletmemişin![]()
Maşallah. Nazar Değmesin.
ne fırsatmış arkadaş, bi ara gelde halledeyim ben![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri