-
Aramıza hoşgeldin... Edirne rüzgarı esiyor burada ama Trakya Grubuna hiç destek gelmiyor edirne kısımından.. Trakya Grubuna katılımınız ve aktifliğinizin olması dileğimle arkadaşlar.. Belki bilginiz vardır belki daha ilk defa öğreneceksiniz 16 Mart 2010 tarihinde ilk defa düzenlenen GPTR Trakya Buluşmasına ön ayak olarak organizasyon yaptık...Süper bir buluşmada oldu.. Ve İstanbul buluşmaları süreklide yapmaktayız.. Şimdi planda ise BÜYÜK TÜRKİYE BULUŞMASI var Eskişehirde... Ben şahsen TRakya Grubu olarak gelen olsada olmasada Allah bir mani olmadığı sürece gideceğim.. Katılmayı isteyen olursa benimle irtibata geçebilir...
Aşağıdaki linktende sürekli takip edebilirmisiniz...
https://forum.grandepuntotr.com/topl...lansak-15.html
-
ben burdayım orçun her ne kadar buluşmaya gelememiş olsamda...:)
-
ya edirneli arkadaşlar bi gün ayarlayıpta buluşssak ya olmazmı tek gezmekten sıkıldım
-
ben de edirneye geldiğimde buluşmak isterim bayramda gelicem kısmetse şuan bursadayım okul dolayısıyla
-
brehh bea... aga araç süper Allah kaza bela vermesin... bende ikince el arıyorum etrafta varsa aklında olsun... az kilometreli 2007 - 2008 model felan
-
Tek kapi vereyim sana... :)
-
hayırlı olsun abım hayırlı gunlerde kullanırsın
-
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli ve aktif forumlar.
-
hoşgeldiniz, Keyifli forumlar...
-
volkan hocam merhabalar bir ara sınıf öğretmenliğinde derse girdiğiniz zamanlardan öğrencinizim bende :) hocamın yolunu izledim punto aldım :)