Maşallah yakıyor araç. Kazasız belasız.
Sent my iPad using
arkadaşlar merhabalar cumartesi olunca bende bayadır yıkayamadığım ve ilgilenemediğim aracıma biraz vakit ayırdım ayrıca yeni aldığım Sonax Hızlı Cilayı deneme fırsatı buldum ve gerçekten çoook memnun kaldım kesinlikle öneririm ama 2 tane mikrofiber bezinizin olması şart tek bez yetmiyor..birisi dağıtıyor diğeri yediriyor..buyrun resimler..
Bunlarda 3d paspasların takılmış hali:
![]()
Maşallah yakıyor araç. Kazasız belasız.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
maşallah güzel parlamış ama bu tarz ürünler 1 günlük ertesi gün parlaklık kalmıyor tozu itmiyor v.s
maşallah! birde yıkayınca 1-2 gün temiz kalsa, maalesef siyah araba çok sıkıntılı pişmanım siyah aldığıma... ama temizlik sonrası oturup seyretmesi çok zevkli oluyor![]()
Maşallah....
Ne mutlu Türküm diyene.
Maşallah Tayfun hocam yakıyor araç.kazasız belasız kullanasın inşallah...
Elinize sağlık çok güzel olmuş, siyah arabada yıkayıp cilalayınca gerçekten bir başka oluyor.
elinize sağlık cillop gibi olmuş![]()
Ali benim aracımda seninki gibi gp emotion modeliydi ben onunla minik de olsa bir karşılaştırma yaptım ama farklı segmentlerin aracı karşılaştırma yapabiliyorsak bu puntonun başarısıdır..ama ben şimdi de olsa daha önce de olsa herzaman astra derim..malzeme farkı var kardeşim..ama emotion un hakkını yiyemem gerçekten o segmentte o fiyata alınabilecek bence en iyi araba..yine 23-24 lira gibi param olsa kesinlikle gp 1.3 emotion alırım..
https://forum.grandepuntotr.com/gene...-gp-farki.html
Elinize sağlık çok güzel olmuş, daha önce siyah aracım olmuştu keyfi kısa sürüyordu
Bu arada Astra bir gömlek üstündür bence![]()
teşekkürler Halil hocam
katılıyorum hocam çok sağolunsiyah yıkanınca başka işte..
benim araç 2012 daha 14 bine anca geliyor..bu kasaların fiyatları baya uçtu benzinli sıfırlarına 38 diyorlar..dizelleri ikinci elde bile 38-39-40-41 gidiyor..ama 2006-2007-2008 civarındakiler temizi 30 dan başlıyor..bu donanımda bu segmentte araçların fiyatları çok uçuk olduğu için insanlar astra h kasaya şu zamanlar baya ilgi gösteriyor kardeşim..
Aynen katılıyorum hocam, arada bir diğer araba forumlarına bakıyorumda adamlar kıyaslamalar yapmışlarpuntoyla c sınıfı astra-focus-golf-jetta gibi araçlarla mukayese etmişler, c segmenti araçlarla kıyaslama yapılması gerçekten puntonun çok başarılı bir araç olduğunu gösteriyor .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri