Arkadaki logo yeni logodan ebatı biraz büyük geliyor bu nedenlede yuvaya olmuyor biraz uğraş istiyor yeni logoların tırnakları uyuşmadığı için bende yaptıramadım biraz zaman bulunca ben kendim takacağım inşallah.
selam arkadaşım evet 1.4 77 bg benzinli motorun dynamic modeli var ve ben otomotiv sektörünün içinde bulunduğumdan dolayı dynamic modelini bilerek almadım çünki digital klimalarda sorun çıkabiliyor bu sebebten dolayıda activ sahibiyim. Şu andada dynamic den tek farkı esp arka cam otomatikleri ve dgital klima eksik bunlarda benim için önemli değil ayrıca araçta 77 bg likten çıktı mesela 13 m.jet 75 bg arkadaşımın arabası var şu anki hali 105 bg ve ona bile kafa tutuyo.
Selam renkdaşım öncelikle teşekür ederim ama kazasız cezasız binmek nasip olmuyo geçenlerde şehiriçinde gezinirken müzik sesi egzost sesi felan derken filimkerle birlikte 108 ytl cezayı aynen yazdılar. Arka Logolar için eğer güzel bir işçilik yapılırsa logonun içindeki tırnakların yeri değişirse çok güzel olur diye düşünüyorum.