Maşallah..Çok temiz ve diri duruyor..Hayırlısı olsun..
Printable View
Maşallah..Çok temiz ve diri duruyor..Hayırlısı olsun..
Hayirli olsun gule gule kullanin insallah.arka camlarin manuel olmasi cokta sorun degil aslinda.ama otomatige cevirmekte mumkun.arka cam koluna gecen disleri cam krikosundan iceri dogru tornaciya uzattirisaniz 100 tlye alacaginiz cam motorunu takip otomatige cevirebilirsiniz camlari.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Hayırlı olsun, çok iyi görünüyor.
yakıt aşağı yukarı aynı.. 75 lik puntoda 9-10 litre yakıyordum şehir içinde bnunlada aynı :D
o benimde aklıma geldi, şimdilik orjinalinibozmak istemyorum ilerde yapacağım bişeyler
sağıol kadir bey :) uyku uyumadım bu aracı almak için :D
teşekkürler , daha güzeli sizin olur inşallah
teşekkürler
çok teşekkürler. sonradan takılanlar o kadar güzel durmuyor.şahine takmıştım eskiden çabuk bozuluyor ayar tutmuyordu.. belki pert bir puntonun yada lineanın arka cam otomatiklerini takabilirim oda ilerde artık :)
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Hayırlı olsun güzel araç kazasız belasız. Mjet yazısının tamamını kırmızı yapsanız daha güzel duracaktır.
Sent my iPad using
maşallah allaha kaza bela vermesin güzel arac..
Hayırlı olsu,n keyifli sürüşler dilerim :)
Hayırlı olsun güle güle kullanın...van kedisi gibi farlar değişik ya :)
Hayırlı uğurlu olsun güzel araç :) Yalnız bir farın EVO varı olmasının bir özelliği var mı?
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın
teşekkürler cümlemize
Projem daha yeni başladı. onuda yapar denerim .iyi dilekleriniz için teşekkürler
farın biri kırılmış eski sahibide çıkma far bulup takmış.. farlar yolda değişecek
farın biri kırılmış ufak biir sürtmeden ötürü. tampon boyanmış sadece eski sahibide evo farı bulup taktırmış..
amin mehmet bey.. teşekürler
öncelikle hayırlı uğurlu olsun bir arkadaş dün ilanlar kısmında far satıyodu 180 tlyazmıştı bence gayet uygun bakmanızda fayda var sanırım
Maşallah hayırlı olsun :)
Murat gökdepe hocamdan aldım 150 tl ye bir çift tertemiz far takımını.. iyidilekleriniz için teşekkürler
https://img4.imageshack.us/img4/5876/img4281av.jpg
https://forum.grandepuntotr.com/sati...arcalar-4.html
Hayırlı olsun hocam skydome harika duruyor, yalnız sadece kırmızı konsolla koltuk rengi sarmadı beni :) geri kalan herşey 10 numara, teyp tuşları orjinal gibi durmuş bende alacam o stickerlerden :)
Çok temiz gözüküyo masallah kazasız belasız.
Hüsamettin hocam hayırlı olsun, güle güle kullan.
Valla tek aradığım şey skydome, onuda inşallah bir kaç sene sonra model yükseltip geçiş yapmayı düşünüyorum.
Hüsamettin hocam Allah güle güle binmeyi nasip etsin sana gerçekten çok çok güzel bir araç ki bence bu güzellikte bir dynamic Türkiye de sayılıdır..sana daha önce demiştim araba güzel duruyor git bak sıkıntısı yoksa farı farklı olsa ne yazar? angel eyes mi aldın farları??ayrıca hemen bir bagaj havuzu ve 3d paspas al kardeşim..