güle güle kullanın kazasız belasız
Printable View
güle güle kullanın kazasız belasız
çok tatlı araç maşallah.
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın, şahane :)
Kazasız belasız inşallah çok güzel çok şık bir araç 500 <3
İnşallah,Allah hepimizi kazadan beladan korusun,Bu kadar beğenen arkadaşımın olması ve paylaşımda bulunmak beni çok mutlu ediyo tekrar sağolun,sizin resimlerinizede bakıyorum puntolarınızda biribirinden güzel,maaşallah
Hayırlı olsun.
Parasını sonuna kadar hak eden bir araç.
Stilo bence fiatın en güzel görünüme sahip arabası. Hele sarısı ve 3k başka güzel ya.
Bencede öyle efsaneydi resmen çok ilgi çekiyodu bide ben ona neler neler yaptım eibach yay,sisler,abarth orjnal logolar,karbon abarth egsoz,filtre,karter koruma,orj paspas,kapı eşikleri,film,ön far içi siyah zemin arka kedi gözleri daha aklıma gelmeyen bi sürü şey,ama gülün dikenide çokdu,ben problem yaşamadım çok temizdi ama sky window airbağ dreksiyon kutusu boğaz kelebeği sürekli arızalanan kronik hastalıkları lpg de takılmıyo en sonunda oda gitti
maşallah çok tatlı , yorum yapmak düşmez ama keşke 1. fotodaki aracı imkan varsa eğer saklasaydınız çok hoş olurdu..
kazasız belasız kullanırsın inş 500ü
Semih bey estağfurullah,bende çok arada kaldım 3 kere ilan verip kaldırdım en sonunda çok düzgün bi arkadaş geldi aldı gitti,hala görüşüyrz gözü gibi bakıyomuş,kendimi böyle teselli ediyorum işte