kazasız belasız kullan.. body kitler guzel olmus yalnız araba daha guzel bi celik jant istiyo...
kazasız belasız kullan.. body kitler guzel olmus yalnız araba daha guzel bi celik jant istiyo...
teşekkürler arabanın jantları orjinal yeni jantlarım var ama daha takmadım bir kaç eksik bittikten sonra onlarıda takıcam 29 temmuz pazar günü edirne keşan'da büyük bir tuning toplantısı olacaktır yaklasık 200 araç katılacaktır.Gelmek isteyen arkadaşlarımız olursa irtibata geçerse sevinirim.
ilginç olmuş güle güle kullan ..
kazasız belasız güzel günlerde kullan
kazasız belasız cezasız kullan...![]()
güzel olmş.
kazasız belasız güzel günlerde kullan
kardes daha sade yapabılırdın cant kesın lazım arka yazıları sokuyo herkes sen yazı eklemısın neyse zevkler tartısıllmaz hayılrı ugu olsun gule gule kullan .
amin teşekkürler arkadaşlar arabanın dış görünüşünde değişim dewam edicek iç mekan zaten tartışılmaz iç mekan komple değiştirdim![]()
hos olmus türkish olduğu body kitlerden belli kazasız belasız
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
ıyı gunlerde kullanman dılegıyle cok guzel olmus+on kaput cok yakısmıs
ŜĘŔĎÅŖ
kazasız belasız
evet yazılar biraz enteresan olmuş çok yazı hoş olmuo bence arabanın üzerinde jant kesin ister güle güle kullan
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
kazasız günler ama sana acil değiştirmen gereken bişey olduğunu hatırlatmak isterim bence o jantlar ve lastiklerle hiç uyumlu olmamış.
bak o bodykit e engüzel gidecek jant krom olur ve 205/50/16 V desen bi lastik takarsan otur izle cinsinden olur ozaman araban ama zevk meselesi.
3. mesaja bakarsanız zaten yeni jantları varmış ama henüz takmamışkazasız belasız kullan ama ben pek sevmiyom bu body kitleri
kazasız belasızkullanman dılegıyle hoşolmuşaracın
![]()
güle güle kullanda reklam arabası gibi olmuş bir de şu içerinin fotolarını görsek ... güle güle kullan kazasız belasız
kazasız belasız Allah kullanmayı nasıp etsin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri