Sağol Orçun. Dün gece aklıma iyice yatmaya başladı. Bayram sonrası bir görüşeyim bakalım usta ile ne diyecek?
İçimdeki skydome canavarını açığa çıkarttın olmazsa senin arabaya el koyacağım haberin olsun.
Printable View
Sağol Orçun. Dün gece aklıma iyice yatmaya başladı. Bayram sonrası bir görüşeyim bakalım usta ile ne diyecek?
İçimdeki skydome canavarını açığa çıkarttın olmazsa senin arabaya el koyacağım haberin olsun.
Yasemin, aynı endişeleri bende yaşadım senin gibi ve tırsıp vazgeçtim.
Gördüğüm uygulamalar genelde mat ve yeterince parlak olmayan folyoyla yapılmışlardı. Arabanın boyası bile daha çok ışık yansıtıp, daha parlak görünürken gerçekçi bir cam tavan görüntüsü oluşmuyor.
Yansımaları cam kadar net, keskin ve parlak olan bir folyo varmıdır bilmiyorum ama bulabilirsen bence ondan yaptır.
Tabi zevklerin tartışılmazlığı konusu var ki, o başka..!!!
Sonra bizimlede paylaş. Bakarız çok çakma ise biz yaptırmayız. :P
Selam.
kazasız belasız kullanmanızı dilerim..güzel bir arac olmus!! yenilerini bekliyoruz..
Sağol Selçuk. Kobay araç olarak sanırım kura sonucu biz seçildik. :D
En kısa sürede yaptırmayı istiyorum. Pazartesi takipçim ile görüşeceğim bu şekilde folyo kaplama trafikte sorun çıkartır mı? Ruhsata işlenmesi gerekli mi? Bunları bir soracağım. Duruma göre harekete geçeceğim.
Teşekkür ederim Kaan.
Süper olmuş sayın cass, kazasız belasız :D
Mersi Sn. Abdülmüttalip :D :D
jass ablaa yarın sabah bodrum yolcusuyum cumartesi izmire gelmeye çalışıcam gelirsem otobüsle gelicem otogardan onur abi alıcakmış a gidicez herkesi bekleriz :)
İyi yolculuklar, iyi tatiller Mert. Geldiğinde haberimiz olsun bizde geliriz yanınıza. Onur alamaz ise haber ver ben karşılarım seni.
saol abla haberleşiriz
valla güzel olmuşş,allah kazasız belasız kullanmak nasip eylesin..
Bence yasemincim sulu boyadan yap nasil olsa guzel olmayacagi icin hic degilse cikarirken zor olmaz :D :P
Sky im olsun 5 fazla olsun :D cokmu hava yaptim arada bir gelde odunc vereyim gpmi:P
hoop yazıp durmayın şimdi bana kızıcak nerden başlattın diye (nerden açtıysam bu konuyu) :D:D:D
Orçun'cum sen önce skydome tamir ettir de ondan sonra keyfini süreriz :D
Teşekkür ederim :)
Kardeş skydome hevesim yok çok şükür daha önceki arabamda onun keyfini sürdüm. Sen daha içine sindirememişsindir kalsın araba sende de sonradan üzülme. Ha burada arabaya extra ağırlık koy. Uçmasın yazık olur sahibi yüzünden zarar görmesin :D :D
Yok yok senin cezanı önceden kesitm ben. Bunları onun kapsamına dahil ederiz. Extra bir ceza çıkmaz. :D
Skydome sağlam yasemin... Açılıyo ama kapabırken insan gücüne ihtiyaç duyuluyo... :D:D Ya femoli senin skydomun kayışını bana versene :D:D Sol taraf :D:D
Orçun bu fırsatı hemen değerlendir. Skydome çalışmayınca getirtmek zorunda kalır. GP parçalarına bu ürünüde ekler bari sayende de diğer skydome sorunları da çözülür :D :D
:D :D allah canini almasin yaw ne cin fikirlisin kizim sen ya korkulur valla :D
hehhe sen 3 yılda daha beni tanıyamamışsın kardeş. :)
Fırsatları hemen ticarete dökerim ben. Korkun benden :D :D
arkadan bana vurup arabanın orjinalliği gidince kapacakmış elimden bak bak bak planlara bak:D..
Eeee sen dedin bu arabaya bir şey olursa anında elden çıkartırım diye. Bende arkadan hafif çarpıp. Kendi arabamı satıp, senin arabanı satın alacağım. :D :D
Kendim için değil sadece sen üzülme diye bunu yapıcam bak :D :D