fotoğrafları göremedim :(
Printable View
fotoğrafları göremedim :(
Çok çirkin araba hiç sevmedim. Tjetler bunu geçer. :D
41binkere maşallah abim. güzel günlerde kullanmak nasip etsin allah :)
Bu ne yaaa! bunu görünce benimki arabamı diyorum peeeehhh diyorum!
Abi emek var belli ! allah kaza bela vermesin! Güle Güle kullanın
maşallaah çok güzel nazar boncuğunu eksik etmeyin ah bide arkadaşların dediği gibi plakada B olsaydı =)
Maşallah... Allah kaza bela vermesin..
maşallah yanlız bunu görünce kendi araçlarımızdan soğuyoruz :) ayrıca sırf jantları için adam öldürülür
nazarlardan saklasın yanlız o direksiyona hastayım aslında ben bir gün kartaşa geleyim de kaçırayım komple arabayı :) kazadan, beladan, kem gözlerden korusun...
tuncay abi yenisi yerine hurdacılarda kırık aynası olan fiestalar var bedava fiyatına alabilirsin motorlarını ;)
abi yenisine tanesi 150 tl olur diyorlar telini vereyim sen görüş istersen..0312 396 44 34 kemal oto dersen tanır..
Maşaallah çok güzel bir araç.
Tuncay abi mont da katlanır ayna olacak istersen onu bekle muhtemelen bizimkilerle uydurulur :)
bide ön park sensörü getirtmiş fiat taktırabiliyormuşuz araç kırmızı ışıktayken falan yaklaşınca da öter mi ?
abi bide göstergelere yeni dikkat ettim onlar da güzelmiş :)
Ve beklediğim turbo geldi montajını yapıyorum bakalım nasıl farkedecek
allah kazadan beladan korusun güzel :)
Ya abi hem arabayı satayım diyorsun hemde hala masraf yapıyorsun :)
test sürüşüne gideyim en iyisi :) kolay gelsin abi :)
abi yazılım işini ne yapacaksın? Downpipe ölçüleri aynımı çıkan turboyla, neyin turbosunu takıyorsun ve Tuncay abi ne karıştırıyosunuz siz??? Lan iyi ki bi istanbula döndük bütün aksiyon ben gittikten sonra oldu yaa...
Hayırlı olsun 'ciğim.:)
Ben bi geleyim oraya banada bi tjet motoru mu swaplasak ne yapsak :D
Sahibinden de geçen görmüştüm linea t-jet ten çıkma motora 4000tl istiyorlardı.
link var mı ya? beyin elektrik tesisatıda varsa bakak bi :D