Farklı olmak nasıl bir duygu abi :) Allah kaza bela vermesin...
Printable View
Farklı olmak nasıl bir duygu abi :) Allah kaza bela vermesin...
abi içinide çek biraz :) walla canlı görmek istiyorum bi izmir yapsan da bi uzun yol daha yapsan :) maşallah abi allah kaza bela vermesin. merak ettiğim bişey var abi ön taraftaki abarth logo kısmı nikelajdı sanırım araç sportken şimdi abarthın kini takmışsın, bu ürün daha önce aldığın setin içindemi geldi yoksa daha sonramı getirttin?
Hey maşallah.
Şu tamponlar bende olsun 2 milyar borcum olsun :D
Bu araca ve gordugum kadariyla o difuzore bu son susturucu biraz kucuk gibi sanki.
Birde plakayi direkt slikonlasan mi acaba :)
Masallah, keyifle...
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
valla canlısını gördüm ben emeğin hakkı ortada. eğer tekrardan bulursam tek kapı evo hiç affetmem :)
kazasız belasız keyifli sürüşler abi
Kardeşim jantları italyadan mı getirttin ?? bende çok istiyorum bu jantları özellikler 60 ile 100 km arasında inanılmaz bir görüntü oluşturuyor. . . Punto Evo Abarth ın Concept aracının jantları değilmi ?
Fiyatları nedir ?
abi allah kaza bela vermesin.Sırf jant göbeklerimi harika Tuncay abicim kendisi bir başka harika bence:)
süpper ya maşallah
Maşallah abi kazasız belasız :)
maşallah abi.
maşallah kazasız belasız
maşallah abicim kusursuz iyi günlerde kullan kazasız belasız :)
abi maşallah allah nazarlardan saklasın ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
Kapı altı aydınlatmalar süper :)
Kadirciğim var aslında kalemi aldım ben yazdım :)
stok hali yani fabrika çıkışı 135 bg 206 newton torka sahip bir araç abartın motoru ile tek farkı turbosu oda yolda haftaya takarım ozaman 170 bg olacak donanım olarak 7 airbag ,hifi müzik sistemi,5 ileri vites , bel desteği , asr,esp,hillholder,hız sabitleme,spor paket,deri döşeme, vallaha bir ton özellik var hangisini yazayımki unutuyorum sen şöyle hayal et Türkiyedeki puntoların en dolusunun deri döşemeli olanı böyle daha iyi açıklanır :)
farklı olmak gibi hiç bir zaman tutkum olmadı bazen bunaltıyor bile yabancı bir yere park et geri döndüğünde başında bir ton adam ve araçla ilgili sorulara cevap ver birde işin varsa ukala ve kendini beğenmiş olup çıkarsın :)
daha sonra getirttik set olarak getirtemedikki zaten parça parça getirtip duruyoruz.
bir ara seninkinede yaparız enginim :)
susturucunun orjinalini bozmak istemiyorum dediğin doğru ama böyle kalması orjinallik açısından iyi :)
abartın orjinal jantları göbekleri ile birlikte 4000 tl ye maloluyor.İtalya ve ingiltere bize mal gönderip duruyo sağolsun Tuncay kardeşimde yardımcı oluyor.
mükemmel araç ustam.
https://img188.imageshack.us/img188/...arboncugu1.jpg
abi Maşallah diyelim....:)