teşekkürlerr...![]()
650 ama 500 e kadar düşer tahminimce ilk benim aracauyguladıkları için tam fiyat belli değildi o zaman sonrada sormadım bir daha. ben kesin olarak öğrenip yazarım tekrar. sizi yanıltmış olmayayım. ii yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
alperylm ben jant, lastikler ve yay markaları ile maliyetini merak ediyorum eğer daha önceden bahsettiysen göremedim özür dilerim bekliyorum teşekkürler.
bahsetmemiştim arkadaşım jantlar momo corse 17 inch 1200ytl, lastikler kumho 215 45 17 kar lastiği 600 ytl yazlık krom jantlarım darvin racing ise 1500 ytl yazlık lastikler kumho ecsta sport 215 45 17 700 ytl yay da vardı ama çıkarttım kar lastikleri momoların offseti yuzunden surtuyor iki kişi binince yazlık olay daha ii bence yazı bekle derim punto adına baya yatırım olacak
çok teşekkür ederim bilgiler için alperylm
ben bişi daha sorucam sevgili arkadaşım, ön camda da mı film var yaf?!?!?! ;=))) 8O
Araban çok güzel olmuş. güle güle kullan renkdaşım. bence şerit çektirme.
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
ve şeritlendii...
iyi günlerde, kazasız belasız kullan!
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
kazasız belasız kullanırsın ıns. arac gercekten cok guzel olmus. kuguyu yarattın yanı![]()
şeritler Süper Bence Tam Doğru Karar Bence ön Karlik Cok Yukai Bakiyo Onu Küçk Bir Operasyonla Yere Paralel Yaptirsan Hiç Fena Durmaz Jantlarin Bence Iyi Bir Ustada şeritlerin Rengine Boyanmayi Bekliyo Araban Cok Iyi Bence Cok Cok Iyi
vawwww süper güle güle kullan...
* GP GÜZELİ*
1905
şeritler güzel durmuş ama renk seçimi yanlış sanki.
***GFB***
Helal Olsun çok Güzel Bir Punto Yapmişşin Peki Ayna Ve Kapi Kollarinin Nikelajlarini Nerden Ve Ne Kadara Aldin Cvp
:ebebe: bende hastası oldm bu puntoya ıcıde cok gusel dısıda ses sıstemı zaten bı baska gercekten cok gusel olmus alper abı :ok: :ebebe:
saolasın berkan kardeşim yorumun için. sen ne zaman istersen takılırız
bursadaki organizasyon yeşillikler içinde punto>resimler ilk sayfada
<<<<<<evrim öncesi son hali>>>>>> EN SON HALİNİN RESİMLERİ DE YOLDA......
>>>>>KICKER<<<<<
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri