Teşekkürler. Elimizden geldiğince yapılandırmaya çalışıyoruz ..
Printable View
Şimdi ikisi arasında şöyle bir fark var. Perde, kumaş türü ürünler sadece içeri giren ışığı keser. Isıyı engellemede ( gözeneklerden ısı girişi olur ) fazla faktörü olmaz. Ancak cam filmlerinde; film camda bir tabaka oluşturduğundan direkt ışığı kestiği gibi ısınında girişini engeller. Yani cam dışarıdan sıcak iken; içerisi serin kalır.
Ayrıca bu filmleri sadece sportif görünüm veya ışık sıcağı kesmek için düşünmemek lazım. Kaliteli cam filmlerinin en önemli özelliklerinden birisi de zararlı UV ışınlarını önleyerek; ışınların insan vücuduna direkt gelişini önlemektir.
Bir diğer özellikte güvenlik. Bunu iki türlü açabiliriz. Birincisi kapkaç tarzı camı kırıp yapılan hırsızlık türlerine karşı koruma. Film cam ile bütünleştiği için. Özellikle yan ve arka camlar patlama anında dağılmaz, tabaka halinde kalır. Dışarıdan içerisi giriş zorlaşır. İkincisi ise trafikte kaza anında camın patlama riskine karşı cam parçacıklarının dağılıp batmasını, yaralamasını önler.
Bu yüzden Skydome'da en nihayetinde bir cam ve basınçta, üzerine Allah göstermesin tuğla, saksı vb. cisimler düştüğünde patlama riski yüksek. O yüzden skydome camlarına da daha kalın olan koruma filmi yaptırdım. Tabiki bunların hepsi tercih meselesi ..
cam filmlerini ne kadara yaptırdın?
diger forumdada maşşallah yazım buradada yazıyım maşşallah :)
Masallah arac guzel kazasiz belasiz.
Maşallah kazasız belasız :)
Beyaza beyaz gitmeyebilir bence bi shoplamak lazim aslinda.
12 kollu König Jantlarımız ...
Dış çekim gece çekim olduğu için biraz kötü çıkmış. İlk fırsatta gündüz resimlerini de ekleyeceğim ..
https://imageshack.us/a/img805/4954/konig1.jpg
https://imageshack.us/a/img855/8794/konig2r.jpg
https://imageshack.us/a/img35/8837/konig3.jpg
Maşallah. Allah nazardan saklasınnnn
maşallah kardeş
hemen orjinal jantları sorayım ne oldu acaba satmayı düşünüyor musunuz ?
:shy: :shy: :shy:
Böyle hatta bu arabanın piyasası ne kadardır beyler? Sedat bey siz satmayı düşünüyormusunuz? -.-