Valla ben hiç tavsiye etmem çıkarırken çok dikkat etmemize rağmen içteki bir kaç tırnağı kırıldı ve Suan kaplamayi söktüm. Hafiften boşluk var Suan bende sıcak slikon sıkıp kapattım.
HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi
Printable View
Koray cruze lipi takıldığını duymuştum puntolara. Çok merak ediyorum nasıl duruyor sana zahmet yakından bşr foto koysana.
Yarın falan çekip ekleyeceğim bir türlü çekme fırsatı bulamadım yakından. Punto lara uyan ve ucuza mal olan Cruze lip iydi o yüzden onu tercih ettim ben cuk oturuyo :) Onu da gidip 0 ını değil temiz bir cruze çıkma tampon buldum ondan söktüm. Kenarlardan 2 şer parmak çıkıntı kalıyo sadece onu da kesmesi kolay. Tavsiye ederim montajı da kolay.
basık hali çok güzelmiş
Maşallah Koray kazasız belasız :)
teşekkürler abi :)
Sizinkisi bir aşk hikayesi....MAŞALLAH...:sevgi:
maşallah valla çok güzel kazasız belasız inşallah..
maşallah kardeşim kazasız belasın bin inş.
teşekkürler herkese :)
Maaşallah, Kazasız belasız kullan dostum...
Cruze ların başka lipi var mı? Bugün yolda biraz dikkat ettim pololardaki gibi öne doğru çıkıntılı olanlardan gördüm. Birde arkadaşlar aracım siyah bu lipten alıp griye boyatsam nasıl durur? Boya dökülme yapar mı? Ne ile boyatmak lazım. Şimdiden cevaplar ve öneriler için teşekkürler.
Bildiğim kadarıyla bu lipler tek çeşit ve genel olarak liplerin çoğu ne boya ne de folyo tutuyor.
Kimleri görüyorum :D